ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικά εκτός ο Μπονγκ

Οριστικά εκτός ο Μπονγκ
INTIME SPORTS

Ο Γκαετάν Μπονγκ τέθηκε οριστικά εκτός μάχης για την αναμέτρηση της Τρίτης (17/9) με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν έδωσε καν το παρών στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Δευτέρα (16/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Δείτε videos από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων".

Μετά τον Λεάντρο Σαλίνο, ο Μίτσελ δεν θα έχει ούτε τον Γκαετάν Μπονγκ στην διάθεση του για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη (17/9, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο, έως τώρα, βασικών του πλάγιων μπακ με τους Γιάννη Μανιάτη και Χοσέ Χολέμπας να είναι ουσιαστικά οι μόνες διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για τα άκρα της ερυθρόλευκης οπισθοφυλακής.

Και αν η απουσία του Βραζιλιάνου αμυντικού ήταν δεδομένη (υποφέρει από θλάση οπίσθιου μηριαίου και έκανε ατομικό στο γυμναστήριο), την Δευτέρα (16/9) οριστικοποιήθηκε ουσιαστικά και αυτή του Καμερουνέζου διεθνή αριστεροπόδαρου άσου, ο οποίος δεν βγήκε να γυμναστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Πλέον ο Μίτσελ έχει 19 παίκτες στην διάθεση του για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα "κουκιά" μοιάζουν μετρημένα, όσον αφορά την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Εκτός και αν ο Ισπανός τεχνικός φυλάει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής για το βράδυ της Τρίτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ