ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οπαδοί Ολυμπιακού στους παίκτες: "Ματώστε τη φανέλα..."

Οπαδοί Ολυμπιακού στους παίκτες: "Ματώστε τη φανέλα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που ο Τάκης Λεμονής στην προπόνηση της Τρίτης (25/4) έδειχνε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ (26/4, 19.00), οπαδοί των "ερυθρολεύκων" επισκέφθηκαν το Ρέντη και μίλησαν στους παίκτες.

Ένας στόχος απέμεινε πλέον για τον Ολυμπιακό: Μόνο το Κύπελλο. Την Κυριακή (23/4) οι "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και το απόγευμα της Τετάρτης (26/4, 19.00) θα πάνε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-2.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη (25/4) την προετοιμασία τους, αλλά αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η προπόνηση είχε και έντονο άρωμα... εξέδρας!

Καμιά 50αριά οπαδοί του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το Ρέντη τη στιγμή που ο Λεμονής δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα την βιντεοθεραπεία στους παίκτες. Ο λόγος προφανής: Για να πουν ορισμένα πράγματα σε όλους όσους θα μπουν στο πούλμαν με προορισμό το Μαρούσι.

Στις συζητήσεις που είχαν με τους ποδοσφαιριστές έστειλαν το εξής μήνυμα: "Κοιτάξτε να ματώσετε τη φανέλα στο ΟΑΚΑ και να κερδίσετε την πρόκριση. Είδαμε πολλά πράγματα φέτος που δεν μας άρεσαν. Δώστε τις απαντήσεις σας με την ΑΕΚ", τους είπαν μεταξύ άλλων...

Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του Λεμονή να καταθέτουν την ψυχή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο και τίποτε άλλο.

Ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού, αν οι παίκτες τα δώσουν όλα, τότε οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" μπορεί και να τους χειροκροτήσουν στην επιστροφή τους στο Ρέντη...

Στο μεταξύ, ο Τσόρι από πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και είπε στον κόσμο ότι "ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο ΟΑΚΑ". Και ο Λεμονής βέβαια σε διάλογο με τους οπαδούς, τους εξήγησε ότι οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν καλά τη σημασία της ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ