ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όντως, στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει τον Ταουαμπά!

Partizan Belgrade's Leandre Tawamba reacts to a referee decision, during the Europa League group B soccer match between Partizan Belgrade and Young Boys at the FK Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Partizan Belgrade's Leandre Tawamba reacts to a referee decision, during the Europa League group B soccer match between Partizan Belgrade and Young Boys at the FK Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Στη Σερβία θεωρούν δεδομένο ότι ο Λεάντρε Ταουαμπά θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και από το Βελιγράδι θα καταλήξει στον Πειραιά.

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ ήρθε την Παρασκευή (15/12) από την Σερβία και αφορούσε τον Καμερουνέζο φορ της Παρτιζάν, Λεάντρε Ταουαμπά. "Μοιάζει με κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα καταλήξει στην Ελλάδα. Μετά τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο γίγαντας της Ελλάδας, Ολυμπιακός, επέλεξε τον Καμερουνέζο επιθετικό που το καλοκαίρι είχε προτάσεις απ’ την Ιταλία", ανέφερε η ιστοσελίδα " fudbal.hotsport.rs".

Είναι λογικό να μπαίνουν... ψύλλοι στα αυτιά για τον Ταουαμπά, από τη στιγμή που το καλοκαίρι όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Παρτιζάν, είχε ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας ήταν ο Τζούρτζεβιτς που τελικά αποκτήθηκε και ο δεύτερος ο Ταουαμπά που είχε σκοράρει κιόλας στο 1-3 του Βελιγραδίου στα τέλη Ιουλίου.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν στις προτεραιότητές τους την απόκτηση ενός φορ. Ακόμα και να φύγει ο Εμενίκε, που όπως όλα δείχνουν είναι μονόδρομος η αποχώρηση του Νιγηριανού, ο Ολυμπιακός δεν θα "καίγεται" για τη γραμμή κρούσης. Έχει τους Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς, αλλά και τον Μπεν που μπορεί να δώσει βοήθειες στην κορυφή.

Αν φύγει και ο Μπεν, τότε θα γίνει συζήτηση σε άλλη βάση. Η ουσία είναι ότι ο Ταουαμπά είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν αφήνει αδιάφορους τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά μέχρι εκεί...

Ο Ολυμπιακός για τον Γενάρη θα ψαχτεί πρωτίστως για εξτρέμ και για αριστερό μπακ. Για επιθετικό θα πάει υπό προϋποθέσεις. Αν βρεθεί κάτι καλό τύπου Ταουαμπά σε καλή τιμή ή αν οι αποχωρήσεις δεν περιοριστούν στον Εμενίκε.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ