ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ονειρεύεται το πρωτάθλημα ο Μιράντα

Ονειρεύεται το πρωτάθλημα ο Μιράντα

Ενθουσιασμένος με τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ροντερίκ Μιράντα και με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε το όνειρό του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χθες (11/7) ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Ροντερίκ Μιράντα, ο οποίος έκανε ανάρτηση στα social media και μεταξύ άλλων εξέφρασε το όνειρό του για κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Πειραιώτες.

Αφού ευχαρίστησε την Γούλβς, ανέφερε πως για τον ίδιο είναι μια ευκαιρία που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον ως τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, σημειώνοντας παράλληλα πως στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή.

"Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω την Γούλβς για την αξέχαστη σεζόν που πέρασε και για όσα κερδίσαμε. Φοβερή σεζόν και δεν αμφιβάλλω πως και φέτος θα πάνε φανταστικά!!! Όταν έχεις γίνει μία φορά Λύκος δεν παύεις ποτέ να είσαι Λύκος. Λύκοι είμαστε.

Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία να παίξω στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι το πρωτάθλημα", ανέφερε ο Μιράντα.

Ονειρεύεται το πρωτάθλημα ο Μιράντα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ