ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάρ: "Σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλο τον κόσμο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ζητώντας από όλους να ακολουθούν τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε -μέσω των social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός- το δικό του μήνυμα στη μάχη κατά του κορονοϊού, εν μέσω της πανδημίας σε όλο τον πλανήτη. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στάθηκε στην ανάγκη για τήρηση των οδηγιών που υπάρχουν από την κυβέρνηση, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας, όπως επίσης τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ.

"Γεια σε όλους. Περνάμε δύσκολους και περίεργους καιρούς, οπότε είναι σημαντικό να θυμίζουμε στους εαυτούς μας, να θυμίζουμε ο ένας στον άλλον να είμαστε καλά ήρεμοι, κι όχι στρεσαρισμένοι. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Για μερικούς από εμάς είναι τόσο απλό όσο το να μένουμε σπίτι. Ξέρω ότι όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όμως, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα, γιατί όλοι μαζί θα κερδίσουμε! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ιατρικό τομέα, όλους όσοι βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη, όλους τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ και όχι μόνο. Εκτιμούμε όλα όσα κάνετε, σας ευχαριστούμε για όλα. Μείνετε ασφαλείς και προσέχετε ο ένας τον άλλον" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ