ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάρ σε Μαρτίνς: «Κόουτς βάλε με μέσα»

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24, o Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης λόγω πυρετού. Σήμερα, όμως, ήταν καλύτερα και δήλωσε ετοιμοπόλεμος για την αποψινή μάχη!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται όπως λέει και η παροιμία. Τα ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς ήρθαν από το ξημέρωμα ενόψει της αποψινής μάχης του Ολυμπιακού με τη Μπέτις για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24, o Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης λόγω πυρετού. Ταλαιπωρήθηκε από ίωση και με σύσταση του ιατρικού τιμ παρέμεινε κλινήρης στους ξενώνες των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Όσο περνούσαν οι ώρες, όμως, ένιωθε καλύτερα και στη διάρκεια του ξεμουδιάσματος που έγινε σήμερα, εμφανίστηκε ετοιμοπόλεμος. Ενημέρωσε, μάλιστα, τον προπονητή ότι είναι διαθέσιμος και πως μπορεί να τον υπολογίζει για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 48χρονος κόουτς ήταν αποφασισμένος να περιμένει τον διεθνή Νορβηγό και από τη στιγμή που ο ίδιος φώναξε «παρών» του έλυσε τα χέρια. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, κι αν δεν αλλάξει κάτι στις ώρες που μεσολαβούν έως τη σέντρα, θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης θα μείνει στον πάγκο για παν ενδεχόμενο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ