ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάρ για το μέλλον του: "Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εμφανίζεται να βρίσκεται κοντά στη Γαλατασαράι και μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια από την Τουρκία, λέγοντας ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ( 0-0), ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για αν τον επηρεάζουν όσα γράφονται για τον ίδιο. Και απάντησε στη Nova:

"Φαίνομαι να έχω επηρεαστεί; Ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω και να εξηγήσω κάτι, σε κάθε αγώνα δίνω τα πάντα, θέλω να είμαι πάντα όπως πρέπει για την ομάδα μου, ανήκω στον Ολυμπιακό. Πάντα είναι η ομάδα πάνω απ’ όλους, δεν αφήνω τίποτα να με επηρεάσει. Και τα περασμένα χρόνια είχαν γραφτεί πολλά, αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και δεν υπάρχει λόγος να του συζητάμε".

Για το γεγονός ότι ο Μαρτίνς εξέφρασε παράπονα για την εικόνα του Ολυμπιακού:

"Καταλαβαίνω το σχόλιο του προπονητή, είμαστε ομάδα που δεν δείχνουμε τέτοιο πρόσωπο, είμαστε απογοητευμένοι με την εικόνα μας και το αποτέλεσμα".

Για τα πολλά ματς και την κούραση:

"Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση, παίζουμε πολλά παιχνίδια, σήμερα ήταν κακή εμφάνιση, ευτυχώς μείναμε αήττητοι, δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, είναι θετικός ότι σε κακή μέρα δεν χάσαμε".

Για τον αν είναι αυτή η καλύτερη σεζόν του στον Ολυμπιακό

"Ναι ίσως να είναι η καλύτερη σεζόν μου, πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερος και ως αρχηγός αυτό θέλω να κάνουν και οι άλλοι παίκτες. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αυτός είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σιέστα στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Καλύτερος, αλλά άστοχος κόντρα στον κουρασμένο πρωταθλητή
Μαρτίνς: "Κάποιοι δεν ήταν συγκεντρωμένοι σήμερα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ