ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάρ: "Δύσκολη κλήρωση, αλλά όλα είναι πιθανά"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ομάρ Ελαμπντελαουί σχολίασε την κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι Ρόμα - Σεβίλλη είναι δύσκολο, αλλά σε μία τέτοια διοργάνωση -και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκλείσει τη Γουλβς- όλα είναι πιθανά. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Γουλβς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση του Europa League το νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη - Ρόμα.

Μετά την κλήρωση, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στο Olympiacos TV και σχολίασε τους υποψήφιους αντιπάλους της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως όλα είναι πιθανά, αν έρθει η πρόκριση επί των "λύκων".

"Eίναι αλήθεια πως είναι ακόμα μία δύσκολη κλήρωση. Εφόσον περάσουμε τη Γουλβς, θα αντιμετωπίσουμε μία εκ των δύο δύσκολων ομάδων (σ.σ. Ρόμα - Σεβίλλη). Από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει τους στόχους μας και έχουμε πει ότι θα τους κερδίσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά. Πάντα πιστεύουμε στον εαυτό μας και ονειρευόμαστε. Είναι δύσκολος ο δρόμος μέχρι τον τελικό, αλλά το ίδιο ισχύει για τους αντιπάλους μας. Είναι σωστή απόφαση (τα νοκ άουτ παιχνίδια) προκειμένου να συνεχιστεί η διοργανωση. Από εκεί και πέρα, όλα είναι πιθανά", ήταν η δήλωση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κλήρωση του Europa League: Με Σεβίλλη - Ρόμα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός
Γαβαλάς: "Το CAS δεν αθώωσε τον ΠΑΟΚ"
Ολυμπιακός: Μαρτίνς, Καρεμπέ και Ομάρ είδαν μαζί ζωντανά την κλήρωση
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ