ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ζήτησε 1.800 εισιτήρια η Τότεναμ

Fans cheer prior the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Fans cheer prior the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Τότεναμ ζήτησε από τον Ολυμπιακό το σύνολο των εισιτηρίων που δικαιούται κι έτσι 1.800 οπαδοί των σπερς αναμένονται στο Γ. Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης (18/9, 19:55) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και η φιναλίστ του τελικού της περασμένης σεζόν ζήτησε από τους ερυθρόλευκους το σύνολο των εισιτηρίων που δικαιούται.

Έτσι 1.800 οπαδοί των σπερς αναμένονται στο Φαληρικό γήπεδο. Οι οπαδοί των Λονδρέζων έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ματς και γι' αυτό η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σ' αυτήν την κίνηση.

Η παρουσία του ανωτέρω αριθμού οπαδών αναμένεται να οδηγήσει στην αυστηροποίηση των μέτρων ασφαλείας.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ