ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος. Ο στόπερ του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, ποια παιχνίδια θα χάσει.

Από την Τετάρτη (28/8) έγινε γνωστό ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης. Την Πέμπτη (29/8) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ο Πορτογάλος στόπερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος, από τον γιατρό της ομάδας και διευθυντή του θεραπευτηρίου Metropolitan, Χρήστο Θέο.

Ο 25χρονος αμυντικός θα εξέλθει σήμερα από το νοσοκομείο και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο τραυματίστηκε στο προ ημερών νικηφόρο (1-2) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ στη Ρωσία και έγινε αλλαγή (τον αντικατέστησε ο Παπέ Σισέ).

Ο Σεμέδο θα χάσει την πρεμιέρα (17-18/9) των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ θα τρέξει να προλάβει το ματς της δεύτερης αγωνιστικής (1-2/10). Όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις θ' απουσιάσει από το ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα (1/9, 19:15), το εντός με τον Βόλο( 14/9, 21:30), το αιώνιο ντέρμπι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (21/9) για την δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη αντίστοιχα αγωνιστική της Super League 1 .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Σεμέδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ