ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός και ο Σολδάνο κόντρα στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φράνκο Σολδάνο συγκεντρώνει πιθανότητες να πάρει ακόμη και φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (17/2, 19.30). Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως δεν έχει δώσει στο... πιάτο την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν μπορούν να στοιχηματίσουν για τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ στο "Γ.Καραϊσκάκης" την Κυριακή (17/2, 19.30).

Ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να «θολώσει τα νερά» ή για να είμαστε πιο ακριβείς, να μην αφήσει και πολλά περιθώρια στους παίκτες του να καταλάβουν ποιοι έχουν τον πρώτο λόγο για να δουν τα ονόματά τους στο αρχικό σχήμα.

Είναι δεδομένο ότι σε σχέση με το ματς της Πέμπτης (14/2) με την Ντιναμό, ο Μαρτίνς σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές. Μπορεί αυτές οι αλλαγές να φτάσουν ακόμα και τις 5-6. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Υπάρχει μία πιθανότητα να ρίξει στη μάχη από την αρχή τον Φράνκο Σολδάνο. Είναι κάτι που μεταξύ άλλων το δοκίμασε ο Μαρτίνς.

Για ενδεκάδα λοιπόν ούτε λόγος… Οι Τοροσίδης, Κούτρης και Λάζαρος θέτουν επίσης σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, ο Γκιλιέρμε πιθανότατα θα ξεκινήσει, καθώς μίλησε με τον προπονητή και του είπε ότι νιώθει μια χαρά.

Η ουσία είναι ότι σοβαρή άκρη από την προπόνηση δεν βγήκε σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει ο Μαρτίνς ως προς τις επιλογές του στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τους πήρε όλους ο Μαρτίνς, πλην του ανέτοιμου Ομάρ
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Προσπάθεια προβοκάτσιας, δεν απαντάμε σε προκλήσεις"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ