Ολυμπιακός: Υπεύθυνος των Ακαδημιών ο Νικοπολίδης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο νέος υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού και παράλληλα, θα είναι προπονητής της Κ19 με άμεσο συνεργάτη του τον Τάσο Πάντο. Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ο Θοδωρής Ελευθεριάδης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Τρίτη (22/10) η παρουσία της τριπλέτας των Νικοπολίδη, Ελευθεριάδη και Πάντου στον αγώνα της Κ19 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν για το Youth League μόνο τυχαία δεν ήταν αφού είχε επέλθει συμφωνία ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους εμπλεκόμενους.

Μία μέρα αργότερα ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τους τρεις άνδρες.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει ως υπέυθυνος των ακαδημιών και παράλληλα, θα είναι προπονητής της Κ19 με άμεσο συνεργάτη του τον Τάσο Πάντο. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής Ελευθεριάδης θα είναι τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Νικοπολίδη, που αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού καθώς και προπονητής της ομάδας Κ19 του συλλόγου μας.

Συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19 θα είναι ο Τάσος Πάντος ενώ Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Θοδωρής Ελευθεριάδης".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.