ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Υπέγραψε ο Ντοναρούμα, φρένο από Ρέινα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ έχει υπογράψει για το δανεισμό του από τη Μίλαν στον Ολυμπιακό, αλλά ο τραυματισμός του Πέπε Ρέινα προς το παρόν "φρενάρει" την ολοκλήρωση του deal.

Από την Πέμπτη (25/1) οργίασε η φημολογία ότι ο Αντόνιο Ντοναρούμα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μάλιστα, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 28χρονος Ιταλός γκολκίπερ της Μίλαν έχει ήδη βάλει την υπογραφή του για τον εξάμηνο δανεισμό από τη Μίλαν στους "ερυθρόλευκους".

Κι ενώ στη γειτονική χώρα θεωρούσαν ότι ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα εντός της Παρασκευής (25/1) για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά, ο Πέπε Ρέινα φαίνεται ότι προς το παρόν άθελά του τη φρενάρει.

Ο 36χρονος Ισπανός - δεύτερος τη τάξει πίσω από τον Τζίτζι Ντοναρούμα και μπροστά από τον Αντόνιο - αισθάνεται ενοχλήσεις. Η κατάσταση του Ίβηρα θα επανεκτιμηθεί εντός της Παρασκευής (25/1) ή του Σαββάτου (26/1) κι ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί εάν οι "ροσονέρι" απελευθερώσουν τον Αντόνιο Ντοναρούμα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μίλαν και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Πιατσέντσα και Γκούμπιο. Το 2012 τον απέκτησε η Τζένοα. Στους "ροσομπλού" της Γένοβας κάθισε μια τετραετία, με ενδιάμεσο δανεισμό στην Μπάρι. Μετά την ελληνική εμπειρία του στον Αστέρα, επέστρεψε στο Μιλάνο. Την τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με την ομάδα του Μιλάνου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ