ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Αλέν

Ολυμπιακός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Αλέν

Ο Μπομπί Αλέν αποτελεί και τυπικά παίκτη του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος Γάλλος τερματοφύλακας, που προέρχεται από τη Ντιζόν, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και έρχεται να πλαισιώσει τον Ζοζέ Σα.

Η μεταγραφή του Μπομπί Αλέν ολοκληρώθηκε. Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ο οποίος εδώ και καιρό έψαχνε τον κίπερ που θα πλαισιώσει τον Πορτογάλο Ζοζέ Σα.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1991, ο ύψους 1.85 γκολκίπερ προέρχεται από τη Ντιζόν, στην οποία αγωνιζόταν από το 2016. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 13 συμμετοχές στη Ligue 1 (πρώτη κατηγορία Γαλλίας). Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου και έκτοτε παραμένει ελεύθερος.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε δύο ακόμα ομάδες της χώρας του, σε Red Star και US Ivry. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Σιαμπάνης θα παραχωρηθεί ως δανεικός και έτσι η τριάδα των τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2019-2020 θα απαρτίζεται από τον Σα, τον Γάλλο και τον Τζολάκη.

Το Sport24.gr σας είχ ε ενημερώσει από τα ξημερώματα πως ο Γάλλος κίπερ βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ