ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Χωρίς Τσιμίκα, Μεριά και Τουρέ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής τον Τσιμίκα και τον Μεριά. Εκτός και ο Τουρέ από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (29/10, 19.30).

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να αλλάξει και πολλά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (29/10, 19.30) συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Ντουντελάνζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε για δεύτερο σερί ματς τους Τσιμίκα και Μεριά, οι οποίοι να θυμίσουμε δεν είχαν ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο. Σε σχέση με τη 18άδα με την Ντουντελάνζ, εκτός αποστολής είναι και ο Γιάγια Τουρέ και τη θέση του πήρε ο Φετφατζίδης που είχε "κοπεί" την τελευταία στιγμή.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα ξεκινήσει ο Λάζαρος ή ο Μάνος, με τον Χριστοδουλόπουλο να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε και Μάνος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ