ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Σολδάνο, Μεριά και Τσιμίκα στα Γιάννενα

ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Φράνκο Σολδάνο, Γιασίν Μεριά και Κώστα Τσιμίκα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τα Γιάννενα και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ (19/1, 17:15). Έξω και ο τραυματίας Καμαρά. Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (19/1, 17:15) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τη 19άδα που θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα στα Γιάννενα. Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σολδάνο, Μεριά και Τσιμίκας, όπως και ο Μαντί Καμαρά που είναι τραυματίας και αναμένεται την Δευτέρα (21/1) να μπει σε πρόγραμμα με φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, κανονικά στην αποστολή είναι οι Μιράντα, Φετφατζίδης και Ναουέλ που τα ονόματά τους έχουν ακουστεί ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ