ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (21/01) στο Ρέντη, αλλά δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς η μεταγραφή του στη Γουλβς έχει μπει στην τελική ευθεία.

Μπορεί η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε να βρίσκεται στην τελική ευθεία, ωστόσο ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα. Σήμερα μάλιστα, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, σαν να μην… τρέχει τίποτα.

Οι "ερυθρόλευκοι" με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (22/1, 17:15). Ωστόσο, στην αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Κρήτη, δεν θα είναι ο Ποντένσε. Ο βραχύσωμος εξτρέμ του Ολυμπιακού αποκλείστηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Βέβαια, προέχει το θέμα της μεταγραφής του, αλλά από την άλλη, το αρχικό πλάνο τον ήθελε να μένει εκτός από τον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς προερχόταν από τραυματισμό. Στην παρούσα φάση, όμως, όλο αυτό, περισσότερο τυπικό μοιάζει, καθώς ο Ποντένσε δείχνει να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Γουλβς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Σεμέδο, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μπα, Παπαδόπουλος, Σισέ, Γκασπάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Λοβέρα, Μασούρας, Λάζαρος, Βαλμπουενά, Σουντανί, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ