ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Κούτρη στην Τουρκία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη (7/8, 20.45). Νέα πρόσωπα στην 22άδα οι Αλέν, Αβραάμ, Σουντανί και Σισέ.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν από τον αγώνα της Τετάρτης (7/8, 20.45) με τη Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 22άδα, από την οποία απουσιάζει ένα όνομα - έκπληξη, αυτό του Λεονάρντο Κούτρη.

Ο διεθνής αριστερός μπακ μπορεί να μην αγωνίστηκε στα παιχνίδια με την Πλζεν και εντέλει να έμεινε εκτός από τις 18άδες των δύο αγώνων που έγιναν απέναντι στους Τσέχους, αλλά τουλάχιστον ήταν μέλος της προεπιλογής.

Νέα πρόσωπα για τους "ερυθρόλευκους" σε σχέση με το 4-0 κόντρα στην Πλζεν είναι ο γκολκίπερ Αλέν, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που αποθεραπεύτηκε, αλλά και οι Σουντανί και Σισέ. Εκτός, πλην του Κούτρη, έμεινε ο νεαρός τερματοφύλακας Τζολάκης, αλλά και ασφαλώς οι Ντουρμισάι και Μπα που δεν είχαν δηλωθεί στη λίστα.

Η 22άδα για τον αγώνα με τη Μπασακσεχίρ στην Τουρκία απαρτίζεται από τους εξής: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

* Στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα με την Μπασακσεχίρ, τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπασακσεχίρ, έχει δηλώσει 25 ποδοσφαιριστές στην ευρωπαϊκή της λίστα. Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ, Βολκάν, Αχμέτ, Γκιουνέι

Αμυντικοί: Κλισί, Σεντζούκ, Μπεχίχ, Βιέιρα, Ντος Σάντος, Ουτσάρ, Τσελίκ, Τζούνιορ Καϊσαρά

Μέσοι: Βίτσκα, Μοσορό, Τουράν Αρντά, Ελία, Καβετσί, Τεκντεμίρ, Φρέι, Αζουμπουίκε, Ρομπίνιο, Ινλέρ

Επιθετικοί: Κριβελί, Ντεμπά Μπα, Γκουλμπράντσεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το πλάνο για Μπασακσεχίρ, ο Ρομπίνιο και το "10άρι" Σουντανί
Ολυμπιακός: Με Πόρτο ή Κρασνοντάρ στα playoffs του Champions League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ