ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη κόντρα στον Παναιτωλικό, διάστρεμμα στο δεξί πόδι

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό με τον Κώστα Φορτούνη να μένει εκτός καθώς έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι.

Χωρίς τον Φορτούνη που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δεξί πόδι (διάστρεμμα) θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό καθώς ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι μετά την προπόνηση της Παρασκευής (25/9) και "τρέχει" για τη ρεβάνς με την Ομόνοια.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αντιμετώπιζε το πρόβλημα από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ήθελε πάση θυσία να παίξει με την Ομόνοια, επιβάρυνε το πόδι του και για να μπορεί να είναι έτοιμος με τους Κύπριους στη ρεβάνς, αποφασίστηκε να μείνει εκτός, ώστε να παίξει στην Κύπρο.

Η αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ομόνοια έχει μόνο μια αλλαγή με τον Φορτούνη να μένει εκτός και τον Λοβέρα να παίρνει τη θέση του. Παρέμειναν εκτός αποστολής οι Άλεν, Πέπε, Βρουσάι, Σουντανί, Ανδρούτσος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στοΑθλητικό Κέντρο του Ρέντητο απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League – Interwettenμε τονΠαναιτωλικό (Σάββατο 26/9, 20:30 Novasports2HD).

Αμέσως μετά οκ. Πέδρο Μαρτίνςανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτική η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά,Καφού, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Μασούρας, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ