ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη κόντρα στην Άρσεναλ

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Fortounis, Olympiakos, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ (27/2, 22:00, Cosmote Sport2 HD) , με τον Κώστα Φορτούνη να μένει εκτός λόγω ήπιας ευαισθησίας στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς των 32 του UEFA Europa League κόντρα στην Άρσεναλ (27/2, 22:00, Cosmote Sport2HD) το μεσημέρι της Τρίτης (25/2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η τελευταία προπόνηση πριν την πτήση προς την Αγγλία, ολοκληρώθηκε υπό τις οδηγίες του τεχνικού των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς, που αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού δεν θα βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αποφασίστηκε να μείνει εκτός, λόγω μίας ήπιας ευαισθησίας στην αριστερή ποδοκνημική. Απών είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στην πρώτη αναμέτρηση με τους "κανονιέρηδες". Επιπλέον στην αποστολή βρίσκεται ο 18χρονος Μπουλάρι, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ