ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Ελαμπντελαουί στο Κίεβο

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου (23/2, 22:00) ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να μένει τελικά εκτός μάχης.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (20/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου στο "NSK Olimpiyskiy", το βράδυ της Πέμπτης (23/2, 22:00), για την φάση των 32 του Europa League. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή που θα πετάξει το μεσημέρι για το Κίεβο και η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τελικά δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, παρά το γεγονός πως ο Νορβηγός μπακ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες προκειμένου να προλάβει το ματς στο Κίεβο, μετά τον τραυματισμό του.

Έτσι μετά τους τραυματίες Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλο και τον τιμωρημένο Καμαρά, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Ελαμπντελαουί στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς. Ο 27χρονος διεθνής μπακ δεν έφτασε στο 100% στην τελευταία προπόνηση και κρίθηκε ανέτοιμος, αντιμετωπίζοντας ακόμη κάποιες ενοχλήσεις.

Ούτως ή άλλως οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να πάρουν κάποιο ρίσκο που θα επιβαρύνει την κατάσταση του παίκτη, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η αναμέτρηση στο Κίεβο απαιτεί παίκτες στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας.

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας, Φορτούνης, Γκερέρο και Χάσαν είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στη μάχη της πρόκρισης. Ο Σολδάνο θυμίζουμε είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ