ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς ανάσα, βλέπει μπροστά

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρτίνς έδειχνε να μην θέλει τη Γουλβς πριν γίνει η κλήρωση και η ατάκα για Ποντένσε. Ο κουρασμένος και χωρίς ανάσες Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στον Ολυμπιακό και απόλαυσαν τις στιγμές. Τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν από τη λήξη του αγώνα στο Λονδίνο κόντρα και στην Άρσεναλ που έφερε τη μεγάλη πρόκριση, μέχρι και την υποδοχή απόγευμα της Παρασκευής, στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως, καλούνται να διαχειριστούν και την κούραση. Οι περισσότεροι, βγάζοντας μέσα σε λίγες ημέρες τη σειρά Άρσεναλ-ΠΑΟΚ-Άρσεναλ, δεν είχαν τα... κουράγια να περπατήσουν. Το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο το γούσταραν αυτό που πέτυχαν, το πανηγύρισαν, αλλά την Παρασκευή ξημέρωσαν με την κούραση και την αναμονή για την κλήρωση, για την επόμενη αντίπαλο...

ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Στις κουβέντες μετά την πρόκριση επί της Άρσεναλ, είχε πέσει φυσικά το όνομα της Γουλβς και του Ντανιέλ Ποντένσε. Ειδικά οι Πορτογάλοι, έβλεπαν ως πιθανή αντίπαλη την ομάδα του πρώην συμπαίκτη τους. "Κοίτα να δεις που θα παίξουμε με τον Ντανιέλ", ήταν τα λόγια βασικού ποδοσφαιριστή, αν και όλοι παραδέχονται πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αντίπαλο, που μάλιστα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη δύσκολη ομάδα από την Premier League, αλλά τα ματς αυτά θα τα δουν όταν έρθει η ώρα...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΟΥΛΒΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Έζησε και αυτός ένα ξεχωριστό βράδυ. Ίσως το μεγαλύτερο της καριέρας του, αυτό που τον έφερε ως πρωταγωνιστή, βάζοντας τη σφραγίδα του στο να μείνει εκτός η Άρσεναλ και να είναι ο Ολυμπιακός αυτός που τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Επιβεβαιώνοντας ότι δεν κοιμήθηκε και πολύ το βράδυ της Πέμπτης, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειχνε και ιδιαίτερα... ζεστός στο ενδεχόμενο να προκύψει Γουλβς για τον Ολυμπιακό.

Ρωτώντας τον γι'αυτό το ενδεχόμενο, καθώς δεν είχε γίνει ακόμη η κλήρωση, με δόση πλάκας, έδειχνε πως δεν θα την ήθελε. "Δεν έχει καλό καιρό εδώ...", ήταν η ατάκα του Πορτογάλου κόουτς, αλλά λίγη ώρα αργότερα και ενώ η ομάδα είχε επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, πληροφορήθηκε ότι θα τεθεί απέναντι στην ομάδα του Ποντένσε και των άλλων τόσων συμπατριωτών του.

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ουσιαστικά τη μοναδική τους προπόνηση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (1/3, 19:00). Σε αυτή, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να... μετρήσει πως θα διαχειριστεί το ρόστερ. Οι περισσότεροι, είναι κουρασμένοι. Πήραν 90 λεπτά στο εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ, άλλα 90 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και 120 στο Λονδίνο πάλι κόντρα στην Άρσεναλ.

Με το πρόγραμμα να έχει στο... φόντο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας, είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα κάνει μια διαχείριση, θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές του. Βέβαια, δεν θέλει να πάει και σε... δέκα αλλαγές. Μπορεί, όμως, γιατί υπάρχουν τα πρόσωπα. Ο Σεμέδο είναι ξεκούραστος για παράδειγμα, ο Καφού επίσης μπορεί να παίξει στα χαφ.

Ο Χασάν να είναι στην κορυφή της επίθεσης, στα άκρα ένας εκ των Ραντζέλοβιτς-Μασούρα αφού μοιράστηκαν το χρόνο. Και μένει να δούμε, τι θα κάνει με τις περιπτώσεις Φορτούνη, Μορ, Χριστοδουλόπουλου...

Το σίγουρο είναι πως ο Παναιτωλικός προσφέρεται για αλλαγές, δεν... τρομάζει, αλλά ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει το +5 που έχει η ομάδα από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΙΝΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Μεταφέρθηκε πως στο Ρέντη χθες βράδυ, συναντήθηκαν ο Κώστας Φορτούνης με τον Πέδρο Μαρτίνς και έλυσαν την όποια παρεξήγηση. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς και η ομάδα επέστρεψε αργά και οι εκτός αποστολής είχαν νωρίτερα προπόνηση. Όπως έχουμε, πάντως τονίσει, δεν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Δεν θα αιωρείται τίποτα και σήμερα πιθανότατα θα μπει ένα τέλος. Θα το συζητήσουν από κοντά και θα φανεί λογικά με τη συμμετοχή του Φορτούνη στην αποστολή για το αυριανό ματς, πως δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στην τελική, κανείς δεν θα ήθελε, όταν η ομάδα είναι στα καλύτερά της, να υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Και κάτι ακόμη. Ο Φορτούνης μπορεί να παίξει στην Τούμπα την Τετάρτη, αυτή τη φορά. Αν αυτό ήταν το θέμα τελικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς, η χειρότερη κλήρωση
Νούνο Εσπίριτο Σάντο: "Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός"
Ολυμπιακός - Γουλβς: Οι ώρες των αναμετρήσεων
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ