ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Χτυπάει" δίδυμο από την Παρτιζάν

Ολυμπιακός: "Χτυπάει" δίδυμο από την Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια ψωνίζει από την αγορά της Σερβίας και εσχάτως στο "ερυθρόλευκο" στόχαστρο μπήκαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Παρτιζάν, οι Μπόγιαν Μπάλαζ και Ούρος Κνέζεβιτς. (VIDEO)

Εκτός από τις πρωτοκλασάτες κινήσεις για την πρώτη ομάδα, ο Ολυμπιακός επιχειρεί να κινηθεί σε προσθήκες με το βλέμμα στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν χτυπήσει την πόρτα της Παρτιζάν για δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημία της, διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας τους.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι δύο παίκτες, για τους οποίους η ομάδα του Πειραιά φαίνεται να έχει προχωρήσει και στο... παρασύνθημα καταθέτοντας πρόταση στους κυπελλούχους Σερβίας...

ΜΠΟΓΙΑΝ ΜΠΑΛΑΖ

Ο Μπόγιαν Μπάλαζ (φωτ.) είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2001. Έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Είναι διεθνής με την Κ19 της Σερβίας και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021.

Στους "ασπρόμαυρους" ο 18χρονος πήγε την 1η Ιουλίου 2018 και στην ομάδα Νέων της Παρτιζάν φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

ΟΥΡΟΣ ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ

Ο Ούρος Κνέζεβιτς είναι γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 2002. Έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Είναι διεθνής με την Κ17 της Σερβίας και στην ακαδημία της Παρτιζάν ο 17χρονος πήγε τον Ιούλιο του 2017.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Τελεόπτικ Κ17 και πλέον έχει επιστρέψει στην Παρτιζάν.

ΤΟ -ΠΡΟΣΦΑΤΟ- ΣΕΡΒΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που "χτυπάει" νεαρούς παίκτες από τη Σερβία ο Ολυμπιακός. Πάμε στα πρόσφατα παραδείγματα. Το καλοκαίρι του 2013 οι "ερυθρόλευκοι" κίνησαν τις διαδικασίες και απέκτησαν από την Παρτιζάν τον Μάρκο Γιάνκοβιτς, ο οποίος δεν κατέστη εφικτό να παίξει στην πρώτη ομάδα και πλέον παίζει στην ιταλική ΣΠΑΛ.

To 2015 οι Πειραιώτες πήραν από τη Μπέογκραντ τον Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος έκανε λιγοστές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και πλέον έχει επιστρέψει στους "ασπρόμαυρους". Τον Αύγουστο του 2018 ο Ολυμπιακός αγόρασε από τη Ραντνίνσκι τον 21χρονο ακραίο επιθετικό Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας ο Σέρβος ποδοσφαιριστής παρέμεινε δανεικός στην ομάδα της Νις, με σκοπό να πραγματοποιήσει "γεμάτη" σεζόν και το καλοκαίρι του 2019 να πατήσει στον Ρέντη πιο "ψημένος", πιο ώριμος. Ο Ραντζέλοβιτς αναμένεται το καλοκαίρι να ακολουθήσει την προετοιμασία στην Πολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ματιέ Βαλμπουενά: "Αξιζε τα λεφτά του"
Μαρινάκης: "Παικταράδες, ανακοινώσεις από Δευτέρα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ