ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Χριστοδουλόπουλο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από τη σημερινή (05/06) προπόνηση του Ολυμπιακού και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατου και θα χάσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (07/06, 19:30).

Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (07/06, 19:30) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playoffs. Ο 33χρονος εξτρέμ υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος στη σημερινή (05/06) προπόνηση και θα απουσιάσει το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των "ερυθρολεύκων", η κατάσταση του τραυματισμού του Λάζαρου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Δεν έχει σχέση με τη ρήξη χιαστού, αλλά είναι δεδομένο πως μετά την επανεκτίμηση της κατάστασής του, θα επιβεβαιωθεί ότι θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς.

Σε ανάλογους τραυματισμούς στο παρελθόν, το διάστημα απουσίας είναι τουλάχιστον ένας μήνας, ίσως και περισσότερο. Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς με βάση τα όσα είχε δείξει ως τώρα, δεν έδειχνε και να ποντάρει πάνω στον Έλληνα εξτρέμ που θυμίζουμε πως μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Χάνει τον ΠΑΟΚ ο Χριστοδουλόπουλος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ