ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χάνει ΟΦΗ και Μπάγερν ο Βαλμπουενά!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Valbuena, Olympiakos (eurokinissi) EUROKINISSI

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε και εκτιμάται ότι χάσει τα ματς των ερυθρόλευκων με ΟΦΗ (19/10), Μπάγερν (22/10), ενώ είναι αμφίβολος και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (27/10).

Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα πορευθεί ο Ολυμπιακός σίγουρα στα δυο επόμενα ματς - με ΟΦΗ (19/10) για το πρωτάθλημα και Μπάγερν (22/10) για το Champions League - ενώ είναι αμφίβολος και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (27/10).

Ο 34χρονος Γάλλος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και μαγνητική τομογραφία το Σάββατο (19/10) για να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο στην προπόνηση των ερυθρόλευκων την Παρασκευή (18/10).

Έτσι προστίθεται ακόμη ένας πονοκέφαλος για τον Πέδρο Μαρτίνς στη μεσαία γραμμή. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει για τα ματς με την ομάδα του Ηρακλείου τον Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός τραυματίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με την Κ19 της ομάδας του Πειραιά.

Έτσι κι αλλιώς ο Μπενζιά δεν υπολογιζόταν για το ματς με την ομάδα του Μονάχου, καθώς αποβλήθηκε στο Ράικο Μίτιτς με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει αγωνιστεί και στα έξι ματς του πρωταθλήματος, έχοντας δυο γκολ κόντρα σε Βόλο και ΑΕΛ αντίστοιχα. Αγωνίστηκε και στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Τότεναμ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ