ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Βροχή προτάσεων για φορ

Ολυμπιακός: Βροχή προτάσεων για φορ

Στο λιμάνι οι προτάσεις από μάνατζερ έχουν πέσει "βροχή" για επιθετικό, ο Νέλσον Ολιβέιρα εξακολουθεί να είναι στη λίστα και την ίδια στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς ασχολείται με την προετοιμασία του ματς στα Πηγάδια (9/12, 15.30).

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Νοεμβρίου να ρίχνουν ματιές στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα αποτελέσει τον «κίλερ» του β’ γύρου για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων», τον άνθρωπο που θα κάνει όσα δεν έχουν πετύχει εώς τώρα οι Γκερέρο και Χασάν.

Οι προτάσεις από μάνατζερ είναι πολλές και στην ΠΑΕ τα έχουν βάλει όλα τα ονόματα κάτω σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ένας Μαρτίνς που έχει δώσει με τη σειρά του τη δική του λίστα για επιθετικούς.

Σίγουρα το όνομα του 27χρονου Πορτογάλου στράικερ της Νόριτς, Νέλσον Ολιβέιρα, είναι ένα από αυτά που οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν. Η Μπεσίκτας που φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωσή του, δεν έχει καταθέσει ακόμη μία πρόταση στην αγγλική ομάδα που να την ικανοποιεί.

Για την ακρίβεια, στα… λόγια έχουν μείνει οι προσφορές περί 2,5 με 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ολιβέιρα. Στην Τουρκία εξακολουθούν να γράφουν διάφορα για την Μπεσίκτας και τον 27χρονο Πορτογάλο φορ, αλλά στη Νόριτς αυτό που γνωρίζουν είναι μόνο το ενδιαφέρον των «μαυραετών» της Κωνσταντινούπολης.

Εκτός από τον Ολιβέιρα, έχουν προταθεί και ένα σωρό άλλοι ποδοσφαιριστές με τον Ρομπέρτο Σολδάδο της Φενέρμπαχτσε να θέλει να φύγει από την Τουρκία και να ψάχνει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο...

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζονται από τους «ερυθρόλευκους» και τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει. Άλλωστε, ο Γκερέρο από το… πουθενά «έσκασε» ως όνομα ένα μεσημέρι του Ιουνίου.

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ

Όλα αυτά τα σενάρια πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να τα αφήσει έξω από τον Ρέντη, γιατί την Κυριακή (9/12, 15.30) ο Ολυμπιακός καλείται να ταξιδέψει στα Πηγάδια και να πάρει το διπλό απέναντι στην Ξάνθη, σε μία βραδιά που ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ στην Τούμπα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, κάθε παιχνίδι είναι και «τελικός» για τους «ερυθρόλευκους», έτσι ώστε να μην είναι σε ησυχία η ομάδα του Λουτσέσκου που βρίσκεται στο +6.

Το σύνθημα στον Ρέντη είναι ένα με το που έγινε η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου: Νίκες έως το τέλος του α’ γύρου, έτσι ώστε στο ξεκίνημα του β’ γύρου όπου ο ΠΑΟΚ πάει στην Τρίπολη και ο Ολυμπιακός στην Λιβαδειά, να ασκήσει ακόμη περισσότερη πίεση στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι της Ξάνθης, ο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαντί Καμαρά (εκτός κι αν γίνει κάποιοι… θαύμα που θα εμπεριέχει μία δόση ρίσκου ενόψει Μίλαν). Έξω θα είναι και οι τραυματίες Χασάν και Μεριά, ενώ ο Λάζαρος θα είναι σε θέση αυτή τη φορά να διεκδικήσει φανέλα βασικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ