ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Νάτχο βασικός υποψήφιος για την ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ισραηλινός χαφ, Μπίμπρας Νάτχο, επέστρεψε από την πατρίδα του και δείχνει έτοιμος να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" (21/10, 20.30).

Σιγά-σιγά μαζεύονται οι "ερυθρόλευκοι" διεθνείς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής (21/10, 20.30) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σήμερα (16/10) μπαίνουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού οι Νάτχο και Βούκοβιτς, αλλά και οι Έλληνες διεθνείς, με τον Ισραηλινό να θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για να βρεθεί στην ενδεκάδα του αγώνα της Κρήτης.

Η παρουσία του Νάτχο στα δύο ματς του Ισραήλ με Σκωτία και Αλβανία ανάγκασαν τα τοπικά ΜΜΕ να γράψουν διθυραμβικά σχόλια, ορισμένοι τον αποκάλεσαν "καπετάνιο" και "βασιλιά", ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνει πλέον ικανός να αρχίσει να παίρνει χρόνο σε συνεχόμενα παιχνίδια από το ξεκίνημα και όχι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νάτχο, λοιπόν, έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον ΟΦΗ και αυτό που απομένει είναι να δούμε σε ποιανού θέση θα χρησιμοποιηθεί. Την Τετάρτη (17/10) εκδικάζεται η υπόθεση του Φορτούνη για τον πανηγυρισμό του με την ΑΕΚ. Επίσης, ο Καμαρά θα επιστρέψει κατάκοπος από την Γουινέα το απόγευμα της Πέμπτης (18/10).

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τον Νάτχο ανάλογα με τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν, μπορεί να τον δούμε είτε μαζί με τον Γκιλιέρμε ως δίδυμο στα χαφ, όπως είχε συμβεί στο "Σαν Σίρο", είτε σε έναν ρόλο πίσω από τον φορ όπως τον είχαμε δει στη Ν. Σμύρνη όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φορτούνη στο 58ο λεπτό.

Η ουσία είναι ότι ο Νάτχο που είχε συνεχή επικοινωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς το διάστημα που βρισκόταν στο Ισραήλ, είναι πλέον σε μία κατάσταση που μπορεί να τον βλέπει με διαφορετικό μάτι ο προπονητής του και όχι ως μία εναλλακτική λύση όπως συνέβαινε έως και πριν από δύο εβδομάδες. Να θυμίσουμε ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν καν στην 18άδα!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ