ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Τζόγος" με Τσιμίκα και Νάπολι

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αναμένονται εξελίξεις με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα και την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ.

Πριν λίγες ημέρες, το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη ήταν αυτό που φαινόταν να είναι στο προσκήνιο για την ομάδα της Νάπολι. Εδώ και ένα διήμερο, τη θέση του έχει πάρει αυτό του Κώστα Τσιμίκα, του βασικού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Οι Ιταλοί, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του αριστερού μπακ των ερυθρολεύκων και δεν αποκλείεται μάλιστα εντός της εβδομάδας να καταθέσουν και επίσημη πρόταση.

Από τον Ολυμπιακό, δεν έχουν πάρει θέση για τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα. Κάτι τέτοιο άλλωστε έχει γίνει και με άλλες περιπτώσεις παικτών, που φέρονται να είναι στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Οι Πειραιώτες, είναι ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Δεν λένε "όχι" σε καμία ομάδα, αρκεί να είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά. Για τον Τσιμίκα αριθμοί δεν έχουν κυκλοφορήσει. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει τιμή δίπλα στο όνομά του και ξέρει ότι έχει πολλά συν.

Είναι 23 προς 24 χρονών, διεθνής με την Εθνική και κάνει μια εξαιρετική σεζόν, την καλύτερη της καριέρας του. Οι δανεισμοί του σε Έσμπιεργκ (ένα εξάμηνο τη σεζόν 2016-17) και όλη τη χρονιά στη Βίλεμ το 2017-18, τον βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό. Ο Τσιμίκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 πιο ώριμος, πιο ουσιαστικός. Κατέγραψε 28 συμμετοχές το 2018-19 και τώρα, ήδη τη σεζόν 2019-20 κοντεύει να τις φτάσει. Μετράει 25 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη (13 και 12 αντίστοιχα).

Ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης, με δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα και σίγουρα αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη. Μπορεί να σηματοδοτήσει περισσότερες εξελίξεις, έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες. Δεν αποκλείεται, όμως, να έρθει τις επόμενες ημέρες.

Ιδιαίτερο νόημα έχει και μία δήλωση του Μαρτίνς στη NOVA. Αυτή που τον θέλει το… τέλος της μεταγραφικής περιόδου το συντομότερο. Θέλει να ξέρει τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές του και σίγουρα επειδή εκτιμά την προσφορά του Τσιμίκα τη φετινή σεζόν, θα ήθελε να αντικατασταθεί επάξια, αν τελικά πωληθεί.

Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει, δεν διαψεύδει και στην Ιταλία όλο και περισσότεροι εκτιμούν πως η πρόταση δεν θα αργήσει πολύ. Αναμένονται εξελίξεις έτσι, με τον Γκατούζο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του αριστερού μπακ των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ