ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τρέχει και φιέστα και Final-8

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της 19ης Ιουλίου δεν θα είναι ένα απλό βράδυ, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν εκπλήξεις. Την ίδια ώρα οι "ερυθρόλευκοι" τρέχουν και για το Final-8 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη σεζόν αήττητος στο πρωτάθλημα, περιμένοντας τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά, γνωρίζοντας πλέον πως η ρεβάνς με τους Γουλβς θα γίνει στο «Μολινό». Όπως είχαμε επισημάνει και σε παλιότερο άρθρο, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» πάντως και με οδηγία της UEFA, «τρέχουν» και για το Final-8.

Στελέχη του ταξίδεψαν στη Γερμανία τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να κάνουν προκράτηση σε ξενοδοχείο και να δουν γήπεδο όπου μπορεί να προπονηθεί η ομάδα, αν καταφέρει και εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης η ομάδα απέναντι στους Γουλβς.

Η UEFA ήταν ξεκάθαρη λόγω ημερομηνιών. Και το ίδιο φυσικά έπραξαν και οι υπόλοιπες ομάδες. Θα γνωρίζουν άλλωστε και τα ζευγάρια σε περίπτωση πρόκρισής τους, απλά από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία επειδή θα τηρηθούν αυστηρά πρωτόκολλα, δεν ήθελαν οι ομάδες να… τρέχουν τελευταία στιγμή. Ο Ολυμπιακός θα το κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο και είναι χαρακτηριστικό πως από την UEFA ζητούν ήδη πρώτες λίστες με ονόματα, ακόμη και δημοσιογράφων που μπορεί να παρακολουθήσουν το Final-8…

ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα στις 19 Ιουλίου. Στο Καραϊσκάκη θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει και λίγες ημέρες μετά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως θα κάνουν την πιο περίεργη φιέστα, χωρίς τον κόσμο τους, μέσα στο γήπεδο τουλάχιστον.

Βλέπετε στο τραπέζι έπεσε το θέμα του πως μπορεί να ικανοποιηθεί και ο κόσμος του Ολυμπιακού, να χαρεί για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Έτσι, έχει ήδη προχωρήσει το πλάνο για ανοιχτό λεωφορείο, που θα ξεκινήσει από το Καραϊσκάκη. Και για τον κόσμο άλλωστε είναι κάτι που θέλει. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο κόσμος πήγε στο παρκινγκ του γηπέδου και αποθέωνε τους ποδοσφαιριστές και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι και τώρα, θέλει να μοιραστεί με την ομάδα τη χαρά για το πρωτάθλημα!

Βέβαια, από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι ξεκάθαρο πως κάνουν τα πάντα, με γνώμονα να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και λόγω της πανδημίας. Μετά από λίγες ημέρες άλλωστε, ακολουθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και η αναμέτρηση με τους Γουλβς στην Αγγλία.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως το βράδυ της 19ης Ιουλίου, δεν θα είναι ένα απλό βράδυ. Ετοιμάζουν εκπλήξεις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς - Ολυμπιακός: Στο Μολινό η ρεβάνς
Ολυμπιακός: Ο Χασάν δικαιώνει τον Μαρτίνς
Η χαρά του παιδιού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ