ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τρελάθηκαν με το ανοιχτό πούλμαν οι παίκτες

SUPERLEAGUE / ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το απόλαυσαν για τα καλά το όλο σκηνικό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενώ έμειναν εντυπωσιασμένοι από το ανοιχτό πούλμαν που πήγε την ομάδα μέχρι το Πασαλιμάνι.

Το συναίσθημα ήταν έτσι κι αλλιώς περίεργο. Κεκλεισμένων των θυρών το Καραϊσκάκη. Ο κόσμος ήταν απ’ έξω, αλλά και πάλι εκεί δεν μπορούσε να πανηγυρίσει με την ομάδα. Ο Χρήστος Φερεντίνος φωνάζει τους παίκτες να βγουν για να πάρουν θέση στην έδρα της απονομής.

Ο Σα βγαίνει και χαιρετά τον… κόσμο. Σε πέταλα και τις άλλες θύρες. Μια κίνηση που έδειχνε πόσο έλειπε ο κόσμος στους παίκτες. Αλλιώς το έμαθαν και αυτοί το ποδόσφαιρο, ειδικά σε τέτοιες στιγμές, όταν κατακτούν τίτλους.

Η απονομή έγινε, οι απαραίτητες φωτογραφίες βγήκαν, έτσι τι έμενε; Η βόλτα με το ανοιχτό λεωφορείο ως το Πασαλιμάνι. Ήταν μια ιδέα που είχε πέσει στο τραπέζι καιρό. Δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί, αλλά επικράτησε αυτό το πλάνο και λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Βρέθηκε έτσι ανοιχτό λεωφορείο, "ντύθηκε" ανάλογα με τα σήματα για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού και η βόλτα άρχισε.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έτσι, τρελάθηκαν με το όλο σκηνικό. Το γούσταρα, το απόλαυσαν. Προφανώς και οι περισσότεροι θα είδατε σχετικά βίντεο, από τη διαδρομή. Από το Καραϊσκάκη στο Πασαλιμάνι και η επιστροφή στη βάση των "ερυθρολεύκων", στο γήπεδό τους.

Με τα καλύτερα λόγια μιλούσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία, γι’ αυτή την ιδέα και την εφαρμογή τους. Τους άρεσε γιατί και πολλές στιγμές κράτησαν, αλλά και γιατί μοιράστηκαν τη χαρά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήθελαν έστω και έτσι να είναι στο πλευρό τους, να ζήσουν μαζί αυτό τον τίτλο. Ο κόσμος που μετά το Μάρτη, δεν παρακολούθησε άλλο ματς από τις εξέδρες. Και κανείς δεν γνωρίζει, πότε θα ανοίξουν και πάλι οι θύρες για να τον φιλοξενήσουν.

Το λεωφορείο επέστρεψε στη βάση του, μαζί και οι παίκτες. Τα κινητά τους γέμισαν με όμορφες στιγμές. Για κάποιους, ίσως οι τελευταίες με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η φαντασμαγορική φιέστα του Ολυμπιακού και η πορεία του πούλμαν προς το Πασαλιμάνι
Ο γύρος θριάμβου του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι από Drone
Η πορεία του πούλμαν του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι
Λιμάνι με κούπες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ