Ολυμπιακός: Τρεις εβδομάδες έξω ο Λάζαρος

Ο Χριστοδουλόπουλος θα χρειαστεί να μείνει εκτός από τα ματς με Ατρόμητο, Μπετις, Παναιτωλικό, Ξάνθη και θα το παλέψει για Μίλαν.

Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα και με βάση τις εξετάσεις που έκανε ο Λάζαρος, ο χρόνος απουσίας του εκτιμάται γύρω στις τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στα ματς με Ατρόμητο, Μπέτις, Παναιτωλικό και Ξάνθη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα χάσει και τον "τελικό" με την Μίλαν στις 13 Δεκεμβρίου. Υπάρχει το χρονικό περιθώριο ανάλογα και με το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της αποθεραπείας του να προλάβει να είναι έτοιμος.

Επειδή όμως πρόκειται για θλάση θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή ο Χριστοδουλόπουλος και να μην βιαστεί να γυρίσει στους αγώνες αν δεν είναι 100% φιτ.

Πάντα άλλωστε σε μια θλάση ελοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής και μεγαλύτερης χρονικής απουσίας και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν να σκέφτονται στον Ολυμπιακό.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ακολουθήσαμε τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη, και είδαμε τι πραγματικά σημαίνει να είσαι βουλευτής στην Ελλάδα του 2018.

Τα νέα σπουδαία μπέργκερ που πρέπει να δοκιμάσεις στην Αθήνα

Οι γιορτές ήρθαν και μας έφεραν δώρο νέα spots για μπέργκερ, πίτσα και brunch.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ