ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τους χάρισε την Πρωτοχρονιά ο Μαρτίνς

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ενώ το πλάνο είχε αρχικά κανονικά προπόνηση την Τρίτη (1/1), ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού. Χασάν, Λάζαρος, Ναουέλ και Μεριά στη διάθεση του κόουτς.

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Παρότι το αρχικό πλάνο έκανε λόγο για «ρεβεγιόν» στον Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς τελικά είχε αποφασίσει πριν από την σαββατιάτικη προπόνηση (29/12) ότι θα άλλαζε τον προγραμματισμό και θα έδινε τελικά ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε από Τετάρτη (2/1) να επιστρέψουν δυναμικά στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια (8/1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού γύρισε «αγριεμένος» στον Ρέντη και το κατάλαβαν και οι ποδοσφαιριστές του από τις πρώτες συζητήσεις που είχαν μαζί τους. Εκτός του ότι ενημέρωσε ότι ισχύουν οι διπλές προπονήσεις την Κυριακή (30/12) και παραμονή Πρωτοχρονιάς, έτσι ώστε να καλυφθεί το... χαμένο έδαφος από την πενθήμερη χριστουγεννιάτικη άδεια, τους έδωσε να καταλάβουν ότι το επόμενο δίμηνο είναι το διάστημα, το οποίο θα έχει μόνο «τελικούς» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στα θετικά για τον Μαρτίνς τα νέα που πληροφορήθηκε για την εξέλιξη της υπόθεσης του Φράνκο Σολδάνο, τον οποίο περιμένει το συντομότερο δυνατόν στον Ρέντη. Επίσης, είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Αχμέντ Χασάν να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων (σ.σ. είχε ξεκινήσει ήδη να μπαίνει στο πρόγραμμα της ομάδας πριν φύγουν οι «ερυθρόλευκοι» με άδεια), αλλά και τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Ματίας Ναουέλ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Στη διάθεση του Μαρτίνς τίθεται και ο Γιασίν Μεριά που επίσης άφησε πίσω του έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και σίγουρα μπαίνει κι εκείνος με τη σειρά του με άλλη διάθεση στις προπονήσεις, καθώς ενημερώθηκε από τον προπονητή του ότι υπολογίζεται κανονικά ενόψει της συνέχειας.

ΜΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΕΜΠΑ

Στις προπονήσεις συμμετέχουν και δύο ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ολυμπιακού για το β’ μισό της σεζόν. Ο μεν Πάρντο εδώ και έναν χρόνο τού έχει ζητηθεί να βρει ομάδα και φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τη Νεκάξα του Μεξικό. Ο δε Σεμπά που αναγκαστικά επέστρεψε στον Ρέντη μετά το τέλος του δανεισμού του, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, του έχει ζητηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Δεν είναι εύκολο βέβαια, καθώς ο Σεμπά πρωτίστως θα προτιμούσε να μείνει στην Ελλάδα και δευτερευόντως τα τελευταία δύο χρόνια που είχε τεθεί θέμα αποχώρησής του, μόνο ο Πάουλο Μπέντο είχε ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, παίρνοντάς τον μαζί του στην Κίνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Σολδάνο, ο ένατος Αργεντινός που έρχεται με... απευθείας πτήση
Ολυμπιακός: "Σαουθάμπτον για Ελαμπντελαουί"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ