ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τοροσίδης – Ομάρ ή Κούτρης – Τσιμίκας ενόψει Μίλαν

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει στην πρόκριση, το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, οδηγείται στο να κάνει "τρικ" στο ένα από τα δύο "φτερά" της επίθεσης όπως έκανε και στην Ξάνθη.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Μίλαν, τον "τελικό" της Πέμπτης (13/12) που θα κρίνει οριστικά την πρόκριση στους "32" του Europa Leagueή τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του πιστεύουν στην πρόκριση. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα, εμφανιζόταν σίγουρος μετά την ήττα από την Μπέτις. "Εμείς θα περάσουμε", έλεγε στους ποδοσφαιριστές του παρόλο που η Μίλαν είναι μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα πάνω από ένα γκολ και συνήθως στα παιχνίδια της σκοράρει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πιστεύει λοιπόν, ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στους "ροσονέρι" που έρχονται με όλα τους τα όπλα και τον Ιγκουαΐν στην κορυφή της επίθεσης. Μόνο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μείνει ουσιαστικά χωρίς εξτρέμ μετά και τον τραυματισμό του Ματίας Ναουέλ στην Ξάνθη, αλλά και την ανετοιμότητα του Λάζαρου.

Υπό νορμάλ συνθήκες, ο Ναουέλ είναι άγνωστο αν θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (16/12) με την Λαμία, ενώ για τον Χριστοδουλόπουλο αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα κάνει μία προσπάθεια μπας και μπει στην αποστολή με Μίλαν, αλλά και πάλι δεν προορίζεται για το αρχικό σχήμα. Ακόμη και ο Ποντένσε που -λογικά- θα παίξει μέχρι χθες ήταν με πάγο στο πόδι και δεν βγήκε για προπόνηση...

Με λίγα λόγια οι λύσεις του Μαρτίνς είναι περιορισμένες. Είτε θα πάει στην "αλχημεία" της Ξάνθης με τον Τοροσίδη μπακ και τον Ομάρ εξτρέμ (σ.σ. κάτι που δεν "έπιασε" και στον βαθμό που θα ήθελε ο Πορτογάλος), είτε θα πάει στο ίδιο "τρικ" στην απέναντι πλευρά. Δηλαδή να δούμε τους Τσιμίκα και Κούτρη στην ίδια πλευρά.

Η λύση Φετφατζίδη φαντάζει μακρινή, μιας και ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά δεν έχει δει το όνομά του στη 18άδα.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης των Πειραιωτών.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ