ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "χρυσό" συμβόλαιο του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον "Guardian", o Kώστας Τσιμίκας θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ, ενώ αποκαλύπτει και λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του 24χρονου αριστερού μπακ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Ο 24χρονος αριστερός μπακ ταξίδεψε ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει το deal, το οποίο θα αποφέρει στον Ολυμπιακό περισσότερα από 16.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο " Guardian" παρουσιάζει λεπτομέρειες που αφορούν στο συμβόλαιο του διεθνή αριστερού μπακ. Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, ο Έλληνας αμυντικός θα "καρπώνεται" 55.000 ευρώ εβδομαδιαίως, δηλαδή περίπου 2.650.000 ευρώ το χρόνο.

Ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό που είναι -τουλάχιστον- πέντε φορές πάνω απ' τα χρήματα που έπαιρνε στον Ολυμπιακό. Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών (υπάρχουν βρετανικά ΜΜΕ που μιλούν για συμβόλαιο πέντε ετών), ενώ οι Άγγλοι επαναλαμβάνουν πως το fixed ποσό που θα δοθεί στους Πειραιώτες ανέρχεται στα 13.000.000 ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ώρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Την εφετινή σεζόν, ο Τσιμίκας είχε επτά ασίστ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, αποτελώντας έναν από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του "Guardian" επισημαίνει πως, πέρα απ' τη Λίβερπουλ, έντονο ενδιαφέρον έδειξε η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Μπεν Τσίλγουελ που ετοιμάζεται για Τσέλσι. Επίσης, μέσα στη χρονιά, ο Τσιμίκας μπήκε στο στόχαστρο των Νις και Νάπολι, χωρίς να προχωρήσει η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσιμίκας: Η σκληρή δουλειά είναι το εισιτήριό του για την Λίβερπουλ
Τσιμίκας: Προβάρει τα κόκκινα της Λίβερπουλ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ