ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το "τρικ" της Ουνιόν για να αυξήσει την τιμή του Σολδάνο

Ολυμπιακός: Το "τρικ" της Ουνιόν για να αυξήσει την τιμή του Σολδάνο
Σολδάνο

Δεδομένα ο Φράνκο Σολδάνο θα αποχωρήσει από την ομάδα του Σάντα Φε τον Ιανουάριο, αλλά η Ουνιόν θα επιχειρήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο για να ζητήσει περισσότερα χρήματα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι κάπως... θολά για τον φορ. Ένα από τα τελευταία ονόματα που έχουν ακουστεί και όντως «παίζει» για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι της Ουνιόν Σάντα Φε και αυτό είναι ένα διαπραγματευτικό «ατού» όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις ιταλικές και γερμανικές ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Μπορούν να τον αποκτήσουν δηλαδή με πολύ λιγότερα χρήματα από τα 3 εκ. ευρώ που ζητούσαν οι Αργεντινοί το καλοκαίρι για το 75% των δικαιωμάτων του. Ωστόσο, υπάρχει ένα «αλλά» σε όλη αυτή την υπόθεση.

Η Ουνιόν δεν είναι ομάδα που θα πέσει... αμαχητί. Κι επειδή είναι ο σύλλογος που στήριξε τον Σολδάνο από τα 20 του και σε μία περίοδο που ήταν στα... αζήτητα στην Αργεντινή, θεωρεί ότι έχει τον τρόπο για να βγάλει περισσότερα χρήματα από μία πιθανή πώλησή του τον Γενάρη.

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Πρώτα απ’ όλα ο 24χρονος φορ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Από την άλλη, ο Σολδάνο θέλει από αυτή την ιστορία να κερδίσει κάτι παραπάνω και η Ουνιόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή, η Ουνιόν είναι διατεθειμένη – σε συνεννόηση πάντα με τον ποδοσφαιριστή – να του ανανεώσει το συμβόλαιο, έτσι ώστε να συζητήσει σε άλλη βάση και με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα την πώλησή του τον Γενάρη.

Το ότι ο Σολδάνο θα φύγει από την Ουνιόν είναι κάτι που το θεωρούν πλέον δεδομένο στην Αργεντινή. Ωστόσο, η ομάδα του προσπαθεί να κάνει κάποια «τρικ», έτσι ώστε να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κάτι σαν συμφωνία κυρίων ανάμεσα σε σύλλογο και παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ