ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το τραπέζι του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη φιέστα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος των πανηγυρισμών, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το τραπέζι σε εκλεκτούς του φίλους και στελέχη των "ερυθρολεύκων" σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο.

Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα και για τον ίδιο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε τις οχτώ κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Οχτώ στα δέκα χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Ανέλαβε το 2010 και είδε την ομάδα του μόνο δύο σεζόν να μη φτάνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι πως χάνοντας το πρώτο πρωτάθλημα, αυτό της σεζόν 2017-18, ανέλαβε δράση. Είχε προαναγγείλει πολλές αλλαγές, νέο προπονητή και ότι είχε τονίσει, το έπραξε. Χθες το βράδυ, ήρθε και το τυπικό κομμάτι της δικαίωσης, σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλητή για όγδοη φορά στον ουρανό.

Μετά το τέλος των πανηγυρισμών, ο ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε το τραπέζι σε εκλεκτούς του φίλους και στελέχη των "ερυθρολεύκων". Αυτό συνέβη στο Μικρολίμανο, σε γνωστό εστιατόριο, όπου άπαντες πιο χαλαροί πλέον, είχαν ωραίες στιγμές για να μοιραστούν. Από κοντά και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που πανηγύρισε και αυτός την κατάκτηση του τίτλου. Είχε ανέβει και στο ένα λεωφορείο άλλωστε, δείχνοντας και αυτός την ικανοποίησή του για το 45ο πρωτάθλημα.

Πάντως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ξεκάθαρος και στις δηλώσεις του. Δεν νιώθει ότι τελείωσε η χρονιά. Αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη. Περιμένει πολλά από την ομάδα του, ξέρει τις δυνατότητές της και έτσι έδωσε το στίγμα και για τη συνέχεια της χρονιάς. Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες (πλην της ΑΕΚ που είναι στον τελικό η αντίπαλη), η σεζόν ολοκληρώθηκε χθες. Για τον Ολυμπιακό θα έχει και συνέχεια και με την ελπίδα ότι η ομάδα μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στο Final-8 που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η φαντασμαγορική φιέστα του Ολυμπιακού και η πορεία του πούλμαν προς το Πασαλιμάνι
Ο γύρος θριάμβου του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι από Drone
Ολυμπιακός: Τρελάθηκαν με το ανοιχτό πούλμαν οι παίκτες
Λιμάνι με κούπες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ