ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ποστάρισμα υπερηφάνειας του Μαρτίνς για το 2-2 με Τότεναμ

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έδειξε θάρρος κόντρα στην Τότεναμ και απέσπασε πανάξια την ισοπαλία, κάνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς να δηλώσει υπερήφανος μέσω ποσταρίσματος στη σελίδα του στα social media.

Το γεγονός πως βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και μάλιστα με ντεσαβαντάζ δύο τερμάτων όχι μόνο δεν λύγισε τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ αλλά τον πείσμωσε να παίξει ακόμα καλύτερα από ότι θα περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλοί του.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πλάνο και έφτασαν στο 2-2 πριν καν συμπληρωθεί μία αγωνιστική ώρα αγώνα ενώ στο τελευταίο ημίωρο κοίταξαν στα μάτια τη μεγάλη τους αντίπαλο, δείχνοντας πως μπορούν να την αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά χωρίς να χρειαστεί να κλειστούν στην περιοχή τους και να παίζουν παθητικό και καταστροφικό ποδόσφαιρο.

Το φινάλε τους βρήκε μάλιστα να έχουν μεγαλύτερο αριθμό τελικών ευκαιριών σε σύγκριση με τη φιναλίστ του περυσινού Champions League και τρίτη της βαθμολογίας της περυσινής Premier League (17-11), γεγονός που έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να μοιράσει διαδικτυακά συγχαρητήρια.

"Υπερήφανος για την προσπάθειά μας απόψε! Δώσαμε το 100% εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου", ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Ολυμπιακός: Το ποστάρισμα υπερηφάνειας του Μαρτίνς για το 2-2 με Τότεναμ
EUROKINISSI

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2: Κι αυτό νίκη είναι
Μαρτίνς: "Ήμασταν έξυπνοι και ανώτεροι τακτικά"
Μαρινάκης: "Βλέπετε τι έχει γίνει στο μπάσκετ, μήπως σκεφτούμε κάτι παρόμοιο"
Βαλμπουενά: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ