ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για το διπλό στα Γιάννενα

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINSISI

Δεν φαίνεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα αλλάξει τα πρόσωπα της ενδεκάδας στο ματς με τον ΠΑΣ (19/1, 17:15) συγκριτικά με το σχήμα που είχε παρατάξει στην Λιβαδειά.

Στο ποδόσφαιρο συνηθίζεται να λέγεται ότι " ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" και πιθανότατα αυτό το… δόγμα θα το τηρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19/1, 17:15).

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να μην κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με το σχήμα που είχε επιλέξει στην Λιβαδειά πριν από έξι ημέρες. Σκοπεύει να μην κάνει ούτε μία αλλαγή για την ακρίβεια, παρόλο που είναι ανοικτό το αν θα ξεκινήσει ο Λάζαρος στο δεξί "φτερό" της επίθεσης ή ο Γιώργος Μασούρας. Το αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι ο Χριστοδουλόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει άλλα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Κατά συνέπεια, ο Σα θα είναι στην εστία και οι Ελαμπντελαουί (δεξιά), Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρης (αριστερά) στην άμυνα. Στα χαφ δίδυμο θα είναι οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, με τους Ποντένσε και Λάζαρο στα άκρα της επίθεσης, τον Φορτούνη να έχει κατά κάποιο έναν ρόλο "ψευτοεννιαριού" και τον Γκερέρο ως περιφερειακός. Θα συνεχίσει με λίγα λόγια ο Μαρτίνς το "τρικ" με τους Φορτούνη και Γκερέρο…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ