ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "παζλ" των εξτρέμ με την άφιξη του Ζιλ Ντίας

Ολυμπιακός: Το "παζλ" των εξτρέμ με την άφιξη του Ζιλ Ντίας

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται μία ανάσα από τον 22χρονο Πορτογάλο winger της Μονακό (δανεικός στη Νότιγχαμ) και πλέον το ενδιαφέρον θα έχει να κάνει με τους εξτρέμ που θα υπάρχουν στο ρόστερ την 1η Φεβρουαρίου.

Η υπόθεση του Ζιλ Ντίας έχει πάρει το δρόμο της για τον Ολυμπιακό. Πλέον, εδώ που βρίσκονται τα πράγματα, είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο από την Αγγλία με προορισμό την Ελλάδα. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.

Λεπτομέρειες που έχουν να διευθετηθούν με τη Μονακό και δεν φαίνεται ικανές να προκαλέσουν εμπόδια στο οριστικό «deal».

Παίρνοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι ο Ζιλ Ντίας θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα έως το τέλος της σεζόν, καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά στο πώς διαμορφώνεται το «παζλ» με τους εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός με την άφιξη του Πορτογάλου, θα έχει και τους Λάζαρο, Ποντένσε, Μασούρα, Ναουέλ και Φετφατζίδη. Συνολικά έξι εξτρέμ, αριθμός που μοιάζει μεγάλος για μία ομάδα, έστω κι αν κάποιοι μπορούν να βοηθήσουν π.χ. σε ρόλο επιτελικού χαφ (Μασούρας, Ποντένσε, Φετφατζίδης), έστω κι αν ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις από κάθε άλλη ελληνική ομάδα λόγω της συμμετοχής του στους "32" του Europa League.

Κατά συνέπεια, θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον αν κάποιος από τους υπάρχοντες εξτρέμ δεν θα βρίσκεται την 1η Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα είναι σε άλλες… πολιτείες.

ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ "ΣΕΙΡΗΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑΟΥΕΛ

Για τον Ματίας Ναουέλ επικρατεί ένα… αλαλούμ εδώ και τρεις μέρες ότι μπορεί να αποχωρήσει από το λιμάνι. Στην Ισπανία συγκεκριμένα υποστηρίζουν πώς δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στον Ολυμπιακό με τόσους εξτρέμ που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Πριν από λίγη ώρα προέκυψε ένα σενάριο από την Ισπανία ότι η Κάντιθ τον έχει βάλει στο «σημάδι» και πώς εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του για να τον πάρει – όπως χαρακτηριστικά λένε - δανεικό από την Βιγιαρεάλ.

Ο Ναουέλ να θυμίσουμε ότι έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός 18άδας από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ

Η παραμονή του Φετφατζίδη στο ερυθρόλευκο ρόστερ έχει περάσει σαράντα κύματα από την βραδιά που έχασε το ανεπανάληπτο τετ α τετ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ τον περασμένο Οκτώβριο.

Από εκεί που έμοιαζε να είναι εκτός ομάδας, ξαφνικά εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο, έπαιξε στα ματς με την Μίλαν και την Λαμία, άφησε πολύ ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς και σαν να φάνηκε ότι ξανακερδίζει τη θέση του στο ρόστερ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες βουίζει η Θεσσαλονίκη ότι ο Άρης θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του «εδώ και τώρα»! Μόνο που υπάρχει ένα δεδομένο το οποίο θα πρέπει να το βάλουμε στο τραπέζι. Ο Άρης ελπίζει ότι ο Φετφατζίδης θα μείνει ελεύθερος και κάπως έτσι θα κινηθεί για να τον αποκτήσει. Πρόκειται δηλαδή για ένα σενάριο που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως και να ‘χει, αν με τον ερχομό του Ντίας κινδυνεύσει κάποιος από τους εξτρέμ του υπάρχοντος ρόστερ, θα είναι ο Φετφατζίδης ή ο Ναουέλ. Οπότε, αναμένονται εξελίξεις με το που αφιχθεί στην Ελλάδα ο Πορτογάλος εξτρέμ, εφόσον φυσικά δεν αλλάξει κάτι θεαματικά (προς το αρνητικό) την τελευταία στιγμή…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ