ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "παράπονο" του Μαρτίνς και η αναμονή για τον "άσο"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον Λεβαδειακό, ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε στους παίκτες όλα όσα δεν του άρεσαν με την Ξάνθη και την ίδια στιγμή περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα που προέκυψε με τον τερματοφύλακα.

Από την Παρασκευή (11/1) ο Ολυμπιακός θα «γκαζώσει» για τα καλά ενόψει Λεβαδειακού (13/1, 17.15), όταν θα μπουν όλοι οι παίκτες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Άλλωστε εδώ και δύο μέρες ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του ασχολήθηκε αρκετά με τα όσα συνέβησαν στην Ξάνθη και με το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έβγαλαν στα Πηγάδια το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Ήδη τα πρώτα «καμπανάκια» ήχησαν στα αφτιά των παικτών. Ότι για παράδειγμα αν εμφανίσουν τα συμπτώματα της Ξάνθης, τότε θα τα βρουν σκούρα στην Λιβαδειά και πώς εκεί δεν θα τους συγχωρεθεί κανένα στραβοπάτημα. Ο Μαρτίνς δεν ζητάει πολλά πράγματα.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βλέπει περισσότερη διάθεση και κυρίως μεγαλύτερη μαχητικότητα. Αυτό τον «καίει» και για αυτό το λόγο φρόντισε να τους τα επισημάνει με τον τρόπο του (μέσω βίντεο μάλιστα), θέλοντας να τους εκφράσει ουσιαστικά το παράπονό του ότι περίμενε περισσότερο δυναμισμό στο πρώτο ματς για το 2019.

Φυσικά οι παίκτες είχαν εκτός από την Ξάνθη να αντιμετωπίσουν και το… παγοδρόμιο του γηπέδου. Τα Πηγάδια ήταν σε ορισμένα σημεία του επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν διστακτικοί στις κινήσεις τους.

Το θετικό για τον Μαρτίνς ως προς το αγωνιστικό κομμάτι είναι ότι οι Ομάρ, Σισέ και Ποντένσε έκαναν για δεύτερη σερί μέρα προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Αυτό που απομένει είναι πώς θα «στελεχωθεί» η ενδεκάδα. Μια ενδεκάδα που σαφέστατα θα έχει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ομάδα που παρατάχθηκε στην Ξάνθη με τους Ομάρ, Σισέ και Ποντένσε να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, αλλά και τους Λάζαρο – Χασάν να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΣΟ»

Κάποια νεότερη εξέλιξη για την υπόθεση του γκολκίπερ που θα είναι στην πλάτη του Ζοζέ Σα εώς το τέλος της σεζόν δεν προέκυψε. Ο Λουκ Στιλ που εμφανίζεται να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Νότιγχαμ κόντρα στην Ρέντινγκ για πρώτη φορά σε αγώνα τηςChampionship. Αυτό υποστηρίζουν στην Αγγλία, αλλά δεν κρύβουν ότι η θέση του Στιλ στην Φόρεστ εξακολουθεί να είναι επίφοβη…

Ο Ολυμπιακός φυσικά εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Ο Κότνικ του Πανιωνίου μοιάζει να είναι φαινομενικά μία εύκολη υπόθεση, ωστόσο, στη Ν. Σμύρνη δεν θα ήθελαν μετά τον Γιώργο Μασούρα να χάσουν και άλλη μία βασική μονάδα όπως είναι ο Σλοβένος γκολκίπερ.

Ο Μαρτίνς αναμένει λοιπόν τις εξελίξεις και ίσως σύντομα υπάρξουν νέα και από αυτό το «μέτωπο»…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ