ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μυστικό της επιτυχίας

Ολυμπιακός: Το μυστικό της επιτυχίας

Όταν Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης δείχνουν αυτό το δρόμο, τότε όλα εξηγούνται για τη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Λένε πως για κάποια πράγματα υπάρχει μια εξήγηση. Και για τη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού, όλη του τη διαδρομή ως την κορυφή και την επιστροφή στις κατακτήσεις των τίτλων, υπήρξαν διάφορες λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Για παράδειγμα, τα αποδυτήρια. Καλές σχέσεις, που αποτυπώθηκαν και στα δύσκολα, όχι μόνο στις επιτυχίες και στα… πάρτι, όπως χθες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Δείτε εικόνα, για να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι τι έχει συμβεί φέτος. Ο Ολυμπιακός επικρατεί δύσκολα του ΟΦΗ με 2-1, κατακτά και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Ακολουθεί μια μικρή φιέστα. “Campeones, Campeones”, φωνάζουν οι "ερυθρόλευκοι". Μπουγέλα, ένα τέταρτο ωραίων στιγμών, για κάτι που προσπάθησαν πάρα πολύ. Οι περισσότεροι ετοιμάζονται να πάνε στα αποδυτήρια, να συνεχίσουν κάπου αλλού. Θα διαβάσετε και σχετικά ρεπορτάζ.

Δύο παίκτες, όμως, λίγο μπροστά από τον πάγκο του Ολυμπιακού, φτιάχνουν ένα μίνι γήπεδο. Χρησιμοποιούν καρέκλες, κώνους, έτοιμο ένα μίνι γήπεδο για το γνωστό σε όλους ποδοβόλεϊ. Η ώρα δείχνει 00:10. Έχουμε μπει στην επόμενη ημέρα. Ποιοι είναι οι δύο που παίζουν… κόντρα;

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης! Ναι, δύο από τους παλιότερους σε αυτή την ομάδα. Δύο παίκτες που έχουν κατακτήσει τόσα στη ζωή τους! Αμφότεροι, βαδίζουν στο 36ο της ηλικίας τους! Μετρούν μαζί πάνω από 850 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κι αν βάλει κανείς και τις συμμετοχές τους με την Εθνική Ελλάδας, πάνω από 1000. Μια καριέρα γεμάτη στιγμές!

Ολυμπιακός: Το μυστικό της επιτυχίας

Αυτοί οι δύο λοιπόν, ξημερώματα, έπαιζαν ποδοβόλεϊ στο Καραϊσκάκη! Όταν όλοι είχαν φύγει για τα αποδυτήρια και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από το γήπεδο των "ερυθρολεύκων". Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, συνέχιζαν να δουλεύουν, έχοντας πριν λίγα λεπτά βάλει ένα ακόμη πρωτάθλημα στο ήδη πλούσιο βιογραφικό τους.

Κάποια πράγματα έτσι, δεν είναι τυχαία. Και καταλαβαίνετε πολύ εύκολα, γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι θετικός στο να συνεχίσουν άλλη μια χρονιά. Χωρίς βέβαια αυτό να είναι σίγουρο, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουν την ήδη πλούσια καριέρα τους μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Βλέποντας τέτοιες εικόνες, τον Παπαδόπουλο και τον Τοροσίδη σε μια βραδιά πανηγυρισμών, να παίζουν σαν… 18χρονοι και να απολαμβάνουν την προπόνηση και το ποδόσφαιρο, συνειδητοποιεί κανείς πως κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Και φυσικά, πόσο βοήθησαν και οι δύο για να οδηγηθεί εδώ η κατάσταση, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Δεν επέμενε τυχαία άλλωστε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν αποφάσισε να τους φέρει και πάλι πίσω στην Ελλάδα και να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Γλέντι τίτλου με Χασάν
Ολυμπιακός: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ομάρ πού να πας;
Μαρινάκης: "Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό μας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ