ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Χασάν για τον κορονοϊό

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Χασάν για τον κορονοϊό

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, έστειλε το μήνυμά του για τη μάχη κατά του κορονοϊού τονίζοντας ότι ελπίζει σύντομα να είναι όλα όπως παλιά.

Το μήνυμα του στους συμπαίκτες του και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού έστελε ο Αχμέντ Χασάν. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων ζήτησε απ όλους να ακολουθούν τις εντολές των ειδικών, ευχαρίστησε όσους δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού και τονισε ότι ελπίζει σύντομα να είναι όλα όπως παλιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Γεια σε όλους. Θέλω πραγματικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της υγείας. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλους όσους κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν τους άλλους. Δεύτερον θέλω να πω σε όλους εμάς να είμαστε πειθαρχημένοι αυτές τις κρίσιμες μέρες

Είναι περίεργο και παράξενο για όλους, όμως πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες. Να μείνουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και να βγαίνουμε μόνο όταν είναι επείγον. Επίσης θέλω να πω ότι μου λείπετε όλοι στην ομάδα, στο γήπεδο.

Θέλω να σας δω τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είναι όλα όπως πριν. Μου λείπετε πραγματικά και ελπίζω να σας δω σύντομα. Μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ