ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μέλλον του Σολδάνο και ο τερματοφύλακας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φράνκο Σολδάνο οδεύει προς δανεισμό, αφού δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ οι Πειραιώτες κινούνται και για δεύτερο τερματοφύλακα.

Ο Φράνκο Σολδάνο ήρθε τον περασμένο Γενάρη στον Ολυμπιακό για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, όμως η αλήθεια είναι πως δεν προσαρμόστηκε και οι πρώτες του μήνες κύλησαν χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει ιδιαίτερα.

Πολλοί έλεγαν πως αν έκανε προετοιμασία με την ομάδα από την αρχή και έχοντας ήδη ένα διάστημα στη χώρα μας, θα έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό, εντούτοις ο Αργεντινός φορ κινείται σε "ρηχά νερά" και δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σολδάνο οδεύει προς δανεισμό, αφού είναι... τέταρτος στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή και ήδη υπάρχουν ομάδες ποθ ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό του, μεταξύ αυτών και η Μπόκα Τζούνιορς. Δεν αποκλείεται η πώλησή του, αλλά το πιθανότερο είναι ο 24χρονος να φύγει για ένα χρόνο από το λιμάνι.

Εξάλλου, αναφορικά με το θέμα του τερματοφύλακα που θα αποτελέσει το Νο2 πίσω από τον Ζοζέ Σα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει το θέμα και μετά τη Βικτόρια Πλζεν δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για τον πορτιέρε που θα πλαισιώσει τον Σα και τον Τζολάκη. Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ