ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το like και ο ενδοιασμός του Μαρτίνς για Σάντας

Ολυμπιακός: Το like και ο ενδοιασμός του Μαρτίνς για Σάντας

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μπράγκα, Σάντας, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος, που παραχωρείται δανεικός, αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όμως έχει και έναν ενδοιασμό για αυτήν την περίπτωση. (VIDEO)

Μια λύση από την πορτογαλική αγορά έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό αναφορικά με τη θέση "8-10". Πρόκειται για εκείνη του Μπρούνο Αλεσάντρε Βιέιρα Αλμέιντα ή αλλιώς Σάντας. Είναι γεννημένος στις 2 Δεκεμβρίου 1997, έχει ύψος 1.79 και έχει συμβόλαιο με τη Μπράγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Σε νεαρή ηλικία έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Sanjoanense και της Πόρτο και το 2014 εντάχθηκε στην U19 της Μπράγκα. Το 2016 μεταπήδησε στη β' ομάδα της Μπράγκα και από το 2017 στην πρώτη. Φέτος έχει αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στη νίκη (3-1) επί της Μπρόντμπι.

Πέρυσι έκανε δέκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League, ενώ τη σεζόν 2017-2018 κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Σάντας είναι έξι φορές διεθνής με την U21 της Πορτογαλίας. Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός κινηθεί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θα το κάνει πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σάντας αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά ένα στοιχείο που του προκαλεί ενδοιασμό για την περίπτωση του συμπατριώτη του είναι η απειρία του. Ασφαλώς και ο 21χρονος δεν είναι ο μόνος που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό για τη θέση 8-10. Μέχρι και η περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά φημολογείται πως έχει επιστρέψει στο προσκήνιο. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι πως μετά τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ θα "τρέξουν" οι μεταγραφικές εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ