ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "κλειδί" της ενδεκάδας και η αναμονή για τον έναν

Ολυμπιακός: Το "κλειδί" της ενδεκάδας και η αναμονή για τον έναν

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ιστορική μάχη στο Μολινό με τη Γουλβς. Το "κλειδί" της ενδεκάδας και η αναμονή για τον έναν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τα κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά στην εντεκάδα. Ειδικά από την στιγμή που κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Όπως για παράδειγμα η πετυχημένη συνταγή με τους τρεις χαφ. Οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς μετρούν αντίστροφα για τη σέντρα στο Μολινό. Ποιοι θα είναι, όμως, αυτοί που θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τον Ολυμπιακό;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Κάτω από τα δοκάρια, ο Μπόμπι Αλέν. Ο Σα δεν ήταν εφικτό να προλάβει παρά την αρχική εκτίμηση ότι θα έκανε ότι μπορούσε. Δεξιά, ο Ελαμπντελαουί. Αν ο Ολυμπιακός δεν τα καταφέρει και με την τροπή που πήρε το Κύπελλο Ελλάδας, ίσως είναι το τελευταίο του ματς ως αρχηγός των Πειραιωτών. Αριστερά ο Τσιμίκας, σε ένα δύσκολο βράδυ και πάλι, έχοντας τον Τραορέ απέναντί του.

Στόπερ, από τη στιγμή που ο Σεμέδο τέθηκε νοκ άουτ, θα είναι ο Σισέ με τον Μπα. Αυτοί οι δύο έπαιξαν και το ιστορικό βράδυ με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Με τον Σισέ μάλιστα να σκοράρει. Ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος και αν χρειαστεί άλλη λύση στόπερ για παν ενδεχόμενο, στον πάγκο θα υπάρχει ο Αβραάμ.

Η τριάδα στα χαφ έχει δέσει εξαιρετικά και έκανε τη διαφορά στα δύσκολα. Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά δεν αλλάζουν με τίποτα. Κατά τα άλλα, μέσα ο Βαλμπουενά που περιμένει πως και πως αυτό το ματς. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί, ενώ μια θέση παίζεται στο δεξί άκρο. Κι εδώ, είναι το… κόλπο του Μαρτίνς. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, για το ποιος από τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς θα ξεκινήσει.

Στο φιλικό με την Ομόνοια βασικός ήταν ο Μασούρας, ναι… Ο Ραντζέλοβιτς από την άλλη έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση στο τέλος του πρωταθλήματος. Είχε παίξει και βασικός στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Τότε που ήρθε από τον πάγκο ο Μασούρας και βοήθησε τα μέγιστα. Είχε και δοκάρι, είχε και τη σέντρα στο γκολ του Ελ Αραμπί.

Ο Μαρτίνς προφανώς και έχει κατασταλάξει. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις για βοήθειες και από τα άκρα. Κι αν αριστερά τη δίνει συνήθως ένας χαφ, δεξιά όποιος και από τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα επιλεγεί, ξέρει να το πράξει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ