ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "καμπανάκι" του Μαρτίνς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε μέσω βίντεο στους ποδοσφαιριστές του ότι η αναμέτρηση με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» κρύβει ένα σωρό κινδύνους που φτάνουν έως και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ήταν η εβδομάδα των βίντεο στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκλεισε τους παίκτες του στην αίθουσα προβολής βίντεο και τους έκανε ολόκληρη ανάλυση για τα λάθη που έκαναν την περασμένη Κυριακή (13/1) στην Λιβαδειά και ειδικά στο τελευταίο μισάωρο που παρατήρησε χαλάρωση, τόσο πριν, όσο και μετά την είσοδο του Σαβαντογκό που «ανέβασε» - η αλήθεια είναι – επιθετικά τον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό που ήθελε να τους εξηγήσει ουσιαστικά ήταν ότι αν επαναλάβουν τα ίδια λάθη στους «Ζωσιμάδες», τότε το πιθανότερο είναι να το «πληρώσουν» ακριβά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε μία κατάσταση που «καίγεται» για βαθμούς. Κάτι η «τεσσάρα» από την ΑΕΚ, κάτι τα «λαϊκά δικαστήρια», κάτι η βαθμολογική του θέση, έχουν μετατρέψει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε «τελικό».

Για όλα αυτά φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ενήμερος. Όπως είναι ενήμερος και για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει το ίδιο το γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Τρόμαξε ο Πορτογάλος βλέποντας την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι του ΠΑΣ με την ΑΕΚ. Και πώς να μην είναι θορυβημένος, όταν πληροφορήθηκε ότι η μετεωρολογική υπηρεσία κάνει λόγο για βροχή την ώρα του αγώνα.

Όλα λοιπόν παίζουν το ρόλο τους στη διαμόρφωση των πλάνων του. Σύμφωνα με τον Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός πήγε στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ σε ένα περίεργο «τάιμινγκ», σε μία χρονική περίοδο που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι αποφασισμένος να απλώσει στο χορτάρι όλα του τα όπλα για να αποσπάσει βαθμούς. Όχι απαραίτητα για να «κόψει» βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους», αλλά για να αρχίσει να ανασαίνει καλύτερα ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Ο ΠΑΣ, για να μην ξεχνιόμαστε, «φλερτάρει» με την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού…

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατανάλωσε αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ, έτσι ώστε να δώσει στους παίκτες του τον προσεχή αντίπαλός τους στο πιάτο. Τους έδειξε βίντεο από τα τελευταία ματς της ηπειρωτικής ομάδας. Τους έδωσε να καταλάβουν ότι ο ΠΑΣ είναι αρκετά επικίνδυνος στις στατικές φάσεις και στις κόντρα επιθέσεις.

Τους έδωσε με λίγα λόγια να καταλάβουν ότι η αποστολή στους «Ζωσιμάδες» είναι γεμάτη από… αγκάθια και πώς για να ξεπεραστεί το εμπόδιο του ΠΑΣ, θα πρέπει να μπουν όπως στο παιχνίδι της Λιβαδειάς. Αποφασιστικά δηλαδή από το ξεκίνημα. Αυτό είναι το μυστικό για να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό από τα Γιάννενα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ