Ολυμπιακός: Το "Γ. Καραϊσκάκης" εκσυγχρονίζεται

Το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται καθημερινά και αυτή τη φορά έγινε και η ανακατασκευή των δερμάτινων καθισμάτων στην κερκίδα των VIP.

Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται καθημερινά και γι' αυτό άλλωστε το "σπίτι" του Ολυμπιακού είναι το καλύτερα συντηρημένο γήπεδο της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Μετά τους προβολείς πυρακτώσεως που άλλαξαν όλοι στον περιβάλλοντα χώρο με LED προβολείς, δίνοντας διπλάσιο φωτισμό και παράλληλα μείωση της ρευματοδότησης στο 50%, έγινε και η ανακατασκευή των δερμάτινων καθισμάτων στην κερκίδα των VIP.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορεί να δει κάποιος πώς είχαν γίνει τα δερμάτινα καθίσματα στα VIP από τον ήλιο και πως έγιναν μετά την ανακατασκευή τους, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή (9/8).

Απόψε μάλιστα, όσοι βρεθούν στα VIP στο μεγάλο αγώνα ρεβάνς με τη Μπασακσεχίρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα αντιληφθούν τις εμφανείς διαφορές. Στόχος είναι το φαληρικό γήπεδο να αλλάζει προς το καλύτερο και να μην παραδίνεται στη φθορά του χρόνου.

ΠΩΣ ΗΤΑΝ...

... ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αποκλειστικό: Ο Tarantino μάς εξηγεί πώς γεννήθηκε το 'Κάποτε στο... Χόλιγουντ'

O μεγάλος σκηνοθέτης μιλά αποκλειστικά στο Oneman για το κοινό του, την καλλιτεχνική ευθύνη και τη νέα του ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer