ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το déjà vu του Χασάν με δύο ίδια χατ-τρικ (VIDEOS)

Ολυμπιακός: Το déjà vu του Χασάν με δύο ίδια χατ-τρικ (VIDEOS)

Ο Αχμέντ Χασάν πέτυχε στη νίκη (5-1) του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ το δεύτερο χατ-τρικ στην καριέρα του, το οποίο είναι πανομοιότυπο με διαφορά λίγων λεπτών από το πρώτο! (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Δευτέρα (25/2) με 5-1 τον ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν.

Ο 25χρονος Αιγύπτιος διεθνής ( την Τρίτη έγινε γνωστή η κλήση του από τον Χαβιέρ Αγκίρε) φορ σκόραρε στο 36' (1-0), το 46' (4-0) και στο 60' (5-0) κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αυτό ήταν το δεύτερο χατ-τρικ στη καριέρα του Αφρικανού επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα.

Το πρώτο μας το θύμισε ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Eίναι πανομοιότυπο - με διαφορά λίγων λεπτών - από το πρώτο.

Το ημερολόγιο έδειχνε 24 Αυγούστου 2014. Δεύτερη αγωνιστική της Primeira Liga της σεζόν 2014/15 και η Ρίο Άβε, στην οποία αγωνιζόταν τότε ο Χασάν, φιλοξενήθηκε από την Εστορίλ.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς (όπως και τώρα, δηλαδή) ο Αιγύπτιος άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό (με διαφορά δύο λεπτών σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ).

Έκανε το 2-0 στην εκπνοή του πρώτου (45') - κόντρα στον ΟΦΗ σκόραρε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46') - κι έφθασε στο χατ-τρικ με τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς (60') όπως δηλαδή και στο πιο πρόσφατο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης".

Μάλιστα και το τελικό σκορ στα δύο ματς έμελλε να είναι το ίδιο, 5-1 υπέρ της ομάδας του (Ολυμπιακό και Ρίο Άβε αντίστοιχα)! Déjà vu...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Throwback to my first hat-trick ⚽️⚽️⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ