ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το άγχος του Χασάν για την επόμενη ημέρα

Ολυμπιακός: Το άγχος του Χασάν για την επόμενη ημέρα

Ο Αχμέντ Χασάν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και παρακολουθεί τις εξελίξεις από τις επαφές των ερυθρολεύκων με την Μπράγκα.

Τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό διανύει ο Χασάν. Ο Αιγύπτιος φορ την περσινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη είχε 32 συμμετοχές με 15 γκολ.

Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2019, η ομάδα έφερε τον Ελ Αραμπί, ο Γκερέρο πήγαινε μια χαρά και είχε κερδίσει φανέλα βασικού και η Μπράγκα δεν έδειχνε να πέφτει στις απαιτήσεις της για τον Χασάν. Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς, τον ήθελε ακόμη και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Με την πάροδο του χρόνου, τα δεδομένα άλλαξαν, ο Γκερέρο έφυγε ως δανεικός στην Λεγκανιές, την πρώην ομάδα του και ο Χασάν επέστρεψε πάλι στην Ελλάδα. Πρόλαβε να παίξει 8 ματς, να πετύχει 4 γκολ…

Ωστόσο, περιμένει πάλι να δει τι θα γίνει. Η Μπράγκα, έχει βάλει οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό στη συμφωνία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το ποσό είναι στα 2.500.000 ευρώ.

Στην Πορτογαλία, εκτιμούσαν πως ο Ολυμπιακός μέσα στον Μάιο θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση της οψιόν για τον Χασάν, που έχει ένα μεγάλο σύμμαχο. Τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής τον γουστάρει τον Αιγύπτιο φορ και έτσι, αν επιβεβαιωθεί η παραμονή του στον Πειραιά, είναι δεδομένη η εισήγησή του για τον Χασάν.

Προφανώς και η νέα κατάσταση στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Να μπει δηλαδή ο Ολυμπιακός σε μια διαδικασία, να ρίξει το ποσό και να κλείσει η συμφωνία με ένα μικρότερο ποσό.

Όλη αυτή η κατάσταση, ένα άγχος στον Χασάν το δημιουργεί. Ο Αιγύπτιος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, άλλωστε και πέρσι το καλοκαίρι πίεζε και αυτός για να επιστρέψει. Τότε, δεν τα κατάφερε. Με καθυστέρηση λίγων μηνών, πήρε τη δεύτερη ευκαιρία και είναι με τον προπονητή που θέλει και τον θέλει και αυτός με τη σειρά του.

Απλά, ο 27χρονος φορ, δεν θέλει να ζήσει την ίδια αγωνία. Να περάσει δηλαδή ένα καλοκαίρι που δεν θα ξέρει τι τον περιμένει τη νέα σεζόν, που θα είναι… Γι’ αυτό και έχει ένα αναμενόμενο άγχος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ