ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι εννοούσε ο Μαρτίνς για Αβραάμ

Ολυμπιακός: Τι εννοούσε ο Μαρτίνς για Αβραάμ

Μια ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ είχε την εξήγησή της. Το Sport24.gr αναλύει τι εννοούσε για τον Έλληνα στόπερ ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ, ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το λάθος του Μεριά και το θέμα των αμυντικών. Ο Πορτογάλος τεχνικός, τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να το αναλύσουμε, γιατί είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί. Οι παίκτες που παίζουν σε αυτή τη θέση αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο Αβραάμ έχει μία μικρή ενόχληση, ο Σισέ είναι απών και πρέπει να λυθεί. Έχει να κάνει με την ψυχολογία του (Μεριά)…».

Πολλοί απόρησαν, όσον αφορά στην ατάκα του για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Βλέπετε ο Έλληνας στόπερ του Ολυμπιακού, ήταν αυτός που με εντολή του Μαρτίνς σηκώθηκε για προθέρμανση, όταν τραυματίστηκε ο Σεμέδο. Δεν χρειάστηκε τελικά να μπει στο ματς, αλλά η απορία πολλών δημιουργήθηκε για την ατάκα του κόουτς. Στη λογική ότι αν ο Αβραάμ έχει μικρή ενόχληση, πως θα έμπαινε αλλαγή στο ματς;

Ψάχνοντας το συγκεκριμένο θέμα, προφανώς και πρόκειται για ανάλυση σε λάθος τάιμινγκ. Τι εννοούμε; Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον αγώνα με την Τότεναμ, ήταν απόλυτα έτοιμος. Λίγες ημέρες πριν ένιωσε μια ενόχληση και για λίγες ημέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Βέβαια, αυτό δεν επηρέαζε σε κάτι τα πλάνα του Μαρτίνς, καθώς ο Αβραάμ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, δεν υπολογιζόταν. Είχε τιμωρηθεί για την αποβολή του κόντρα στον Ατρόμητο και έτσι ήταν εκτός πλάνων. Δεν άλλαξε κάτι έτσι όσον αφορά στον προγραμματισμό του Μαρτίνς.

Τώρα, ίσως ο Πορτογάλος έχει μια ανησυχία, στη λογική ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχασε κάποιες προπονήσεις και πως τελευταίο του ματς ήταν στις 10 Νοέμβρη. Ο Έλληνας στόπερ πάντως, είναι έτοιμος να βρεθεί στο πλευρό του Σεμέδο και να παίξει για πρώτη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ μετά το 2014. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο Μαρτίνς που βλέπει τον Μεριά σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το λάθος του στο Λονδίνο. Και στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Τυνήσιος στόπερ έδειχνε επηρεασμένος, γνωρίζοντας ότι του έχει ασκηθεί έντονη κριτική.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ